Начало | По света | Принц Уилям и Кейт се скараха на събитие

Принц Уилям и Кейт се скараха на събитие

По света 0 Прочетено: 35280 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Принц Уилям и Кейт се скараха на събитие

 

Принцът не спря да се подиграва със съпругата си

Мнозина не могат да повярват как херцозите на Кеймбридж – принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън допуснаха да се случи подобно нещо.

 

Несъмнено двамата отдавна са се превърнали в любима кралска двойка. Нещо повече – те дори са еталон за стил и прекрасно семейство. 


По всичко личи обаче, че това, което е видимо за хората и камерите, не е точно така. Връзката им далеч не е цветя и рози. Това пролича повече от ясно по време на последното публично събитие, на което присъстваха.

Кейт и Уилям влязоха в спор. Принцът на свой ред реши да се пошегува публично със съпругата си, но междувременно я унизи.

Случката се разигра по време на официалното им посещение в болница „Clitheroe Community Hospital“ в Ланкшир.


По време на срещата им със здравни работници, принц Уилям постоянно се подиграваше на жена си. Причината за подигравките му несъмнено ще ви остави без думи. Истината е, че Кейт иска четвърто дете.


"Не давайте на жена ми повече идеи", пошегува се Уилям на неин гръб, при това с доста сериозен тон, когато на жена бе подадено нечие бебе. 
"Умолявам те, не я взимай със себе си", продължи той. В крайна сметка принц Уилям призна, че двамата водят тежки спорове по тази тема от известно време насам. 

Припомняме, че Кейт и Уилям сключиха брак през април 2011 г. Двойката имат три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. 
припомняме, че по-рано Кейт Мидълтън призна, че съпругът й категорично не иска повече деца, пише jenata.blitz.bg.

 

деца подигравка принц Уилям Кейт Мидълтън излагация
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0