Начало | По света | Принц Хари съветва…

Принц Хари съветва…

По света 0 Прочетено: 51156 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Принц Хари съветва…

 

Фокусът пада върху психичното здраве

Принц Хари си позволи да даде съвет на всички, които не са доволни от работата си. По този начин той за пореден път успя да разбуни духовете.

 

Принц Хари посъветва хората да напуснат работното си място, ако не се чувстват добре на него и не са щастливи. Според него по този начин си гарантирате запазване на психичното здраве, което често пъти бива подценявано.

 

Това посочи принц Хари в интервюто си за списание „Fast Company“. Той бе категоричен, че вземането на едно такова решение по време на пандемия може да бъде определено по-скоро като добро, отколкото като лошо.


"Всъщност това е знак, че със самосъзнанието идва нуждата от промяна", подчертава синът на принц Чарлз. По този начин той промотира стартъпа BetterUp, фокусът на който пада именно върху психичното здраве.
 
"Много хора по света са зациклили на работа, която не им носи радост, а трябва да поставят психичното си здраве и щастие на първо място. Това е нещо, което трябва да се празнува", отбелязва още принц Хари. Той знае много добре какво е да напуснеш работното си място и последствията, произхождащи от това решение.

 

В заключение той посочва, че хората, които са напуснали работа на фона на пандемията, без да се притесняват за последствията, вдъхновяват за така необходимата културна промяна, пише blitz.bg.

 

Интервю Работа пандемия принц Хари психично здраве съвет напускане
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0