Начало | По света | Меган Маркъл с интимни разкрития за Хари

Меган Маркъл с интимни разкрития за Хари

По света 0 Прочетено: 44226 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Меган Маркъл с интимни разкрития за Хари

 

Тя говори пред Елън Дедженеръс

Херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл, направи някои интимни разкрития за съпруга си принц Хари.

 

"Да гледаш как Хари става баща е най-прекрасното нещо". Това заяви херцогинята на Съсекс в ток шоуто на Елън Дедженеръс. 


Мегън Маркъл сподели с водещата, че Арчи "обича да бъде по-голям брат" на Лилибет.
"Някой ни казваше преди, че когато имаш едно дете, това е хоби, а с две деца вече е родителство", припомни си херцогинята.

По отношение на родителството, Меган Маркъл бе категорична, че много иска да види промени в правото на родителски отпуск в САЩ.

Тя подчерта, че според нея това е единствената богата страна, в която няма законово регламентирано право на отпуск за новите родители.


Тя заяви: "Всеки знае – особено ако е имал дете, а дори и да не е, колко е трудно и колко е важно през първите няколко седмици или дори месеци да бъдете заедно като семейство. Фактът, че не предлагаме отпуск по майчинство тук е нещо, което сега като майка на две деца, ще положа усилия да се въведе и в САЩ за хората”, подчерта тя.

Противно на очакванията, тя сподели че принц Хари обича калифорнийския начин на живот.
Размишлявайки за преместването им на западното крайбрежие на САЩ в началото на пандемията, Меган каза: "Просто успяхме да прекараме много време у дома и сме много щастливи”.

Меган Маркъл коментира и радостта от това да бъдеш родител заедно със съпруга си. Тя направи това, докато рекламираше написаната от нея детска книга с илюстрации, вдъхновени от съпруга и сина й, пише blitz.bg.

 

Интервю Меган Маркъл принц Хари Арчи Лилибет Елън Дедженеръс
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0