Начало | По света | Съпругата на Джо Байдън сътвори поредния гаф

Съпругата на Джо Байдън сътвори поредния гаф

По света 0 Прочетено: 31122 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Съпругата на Джо Байдън сътвори поредния гаф

 

Президентшата направи доста модни прегрешения

Съпругата на американския президент Джо Байдън – Джил Байдън сътвори поредния гаф.

 

Експерти разкриват, че за времето на престоя й в Белия дом, успешните й тоалети се броят на пръстите на едната ръка. Истината е, че модните провали при нея преобладават.

 

Вероятно си спомняте, че по време на великденски излет с Джо Байдън, тя за пореден път прекрачи дрескода. Тогава Джил Байдън сметна за уместно да се изтупа в костюм с много къси ръкави, което е в пълен разрез с протокола.

 

Сбръчканата ръка, която съпругата на Джо Байдън подаде за поздрав, стресна много хора. Папараците разбира се се погрижиха да уловят мига, дори и в най-малкия детайл и услужливо да го разпространят.

 

След това президентшата хвърли американците в шок с мрежести чорапогащи и блузи. По повод официалното честване на 100-те дни от управлението на Джо Байдън, съпругата му облече стара рокля, която дори не бе добре изгладена.

 

Това далеч не са всичките й гафове обаче. Да не забравяме и за дантелените й бели маратонки, които  бе обула върху черни и дълги чорапи.

 

Ето, че към днешна дата тя сътвори поредния моден гаф, който всички обсъждат. Това се случи по време на новото й посещение в Белия дом. Тя бе подбрала мрежеста рокля в златисто.

Истината е, че първа дама изобщо не би трябвало да си позволи да доближи до такъв тоалет, камо ли да го облече. Освен това да не пропуснем да отбележим, че тоалетът й дори блестеше.

 

Според някои модни критици, Джил е била вдъхновена от златната рокля на Кейт Мидълтън, с която се появи на скорошно светско събитие.

Факт е, че до неотдавна съпругата на Джо Байдън копираше стила на Меган Маркъл. Очевидно е дошъл редът и на останалите членове на кралското семейство, пише jenata.blitz.bg.

 

президент САЩ Джо Байдън Джил Байдън гаф моден гаф
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0