Начало | По света | Чаатай Улусой изби рибата

Чаатай Улусой изби рибата

По света 0 Прочетено: 32508 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Чаатай Улусой изби рибата

Младата надежда задмина турския Брад Пит 

Актьорът Чаатай Улусой изби рибата. Почитателите му, са наясно с факта, че той намира място в класацията за най-талантливите и красиви актьори в турското кино.

 

Добрата новина за него е, че той продължава да се изкачва по кариерната стълбица. 

 

След участието му в сериала „Зелено“, излъчен по BluTV, актьорът е напът да завладее зрителите с нов проект с работно заглавие „Пропускане“.

 

Поредицата ще се излъчва по турския телевизионен канал 8. Сериалът ще бъде заснет от OGM Pictures. Именно това е компанията, продуцирала едни от най-добрите турски сериали. Покрай предстоящия проект турските медии излязоха и с информация за хонорара, който Чаатай Улусой ще прибере от продуцентската компания.

 

Журналистът Бирсен Алтунташ твърди, че звездата от култовите сериали „Вътрешен човек“, „Кварталът на богатите“ и „Огледален свят“ ще прибира 450 хиляди лири за всеки епизод от новия сериал. 

 

Крупната сума успя да хвърли в шок не само феновете на изпълнителя, но и голяма част от продуцентите в Турция. Според Бирсен Алтунташ, хонорарът на Улусой е надминал дори този на Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъолу. 

 

Считано към днешна дата в индустрията на телевизионните сериали, Къванч и Кенан бяха лидерите в хонорарите. Двамата прибираха по 350 хиляди лири за един епизод.

междувременно стана ясно, че все още не е ясно коя ще е екранната партньорка на Чаатай Улусой в новия сериал. Екипът ще избере измежду Неслихан Атагюл и Йозге Гюрел. На този етап обаче липсва окончателна информация по темата, пише retro.bg.

класация актьор Къванч Татлъту Чаатай Улукой хонорар
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0