Начало | По света | Тъжни разкрития за Меган Маркъл

Тъжни разкрития за Меган Маркъл

По света 0 Прочетено: 43344 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Тъжни разкрития за Меган Маркъл

 

Обляла се в сълзи, гледайки погребението на принцеса Даяна по телевизията

Изплуваха тъжни разкрития от живота на херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл.

 

Бившата актриса гледала погребението на принцеса Даяна, обляна в сълзи. Това разкрива близък до семейството.

Тийнейджърката била трогната от бележка, оставена от бъдещия й съпруг принц Хари в ковчега на майка му.

 

Бъдещата херцогиня на Съсекс гледала погребението на принцесата на народа по телевизията със свои приятелки. Меган Маркъл е била един от милионите зрители на един от най-тъжните моменти в новата история на Великобритания.


Моментът бил много тъжен за младата Меган, тъй като тя била страхотен фен на Лейди Ди. Интересувала се от живота й, следяла новините за нея, а сред любимите й книги била биографията – „Даяна. Нейната история от първо лице”.

 

Момичето обаче истински се разстроило, когато камерите предавали близък кадър от ковчега на принцесата на Уелс. Те показали букет бели цветя, а върху тях плик с надпис: „На мама”. Това била бележката, оставена от принц Хари за неговата майка.

 

В дните след смъртта на Даяна Спенсър през август 1997 г., Меган и приятелката и Сузи решили да отдадат почит към покойната принцеса.
Те гледали стари клипове от сватбата на Даяна и принц Чарлз. Те чели статии за живота й, дори събирали дрехи и играчки за бедните деца, вдъхновени от британската кралска особа.

 

Според близки до Меган Маркъл, тя била заинтригувана не само от стила на Даяна, но и от хуманитарните й дейности, пише blitz.bg.

 

погребение Меган Маркъл принц Хари принцеса Даяна
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0