Начало | По света | Шевал Сам (Ендер от „Опасно изкушение“) изуми всички

Шевал Сам (Ендер от „Опасно изкушение“) изуми всички

По света 0 Прочетено: 74970 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Шевал Сам (Ендер от „Опасно изкушение“) изуми всички

 

Тя е категорична, че е рано да се говори за снаха


Успешната актриса и певица Шевал Сам, която към момента зрителите на Би Ти Ви гледат като Ендер в сериала „Опасно изкушение“, изуми всички.

 

Едва ли ще ви прозвучи странно, защото това сякаш е нещо типично за голям процент от свекървите. Истината е, че Шевал Сам е повела война срещу бъдещата си снаха.

 

Единственият син на актрисата – 24-годишният Тахир Емир Текин, който също е актьор, е сериозно обвързан с приятелката си София.

„Рано е да говорим за снаха. Не знам как ще протече животът. Въпреки че познавам София от шест години, все още е рано да говорим за брак. Синът ми току-що започна да гради кариера“, отсича екранната Ендер.

 

Припомняме, че синът на Шевал Сам е от брака ѝ с футболиста от турския отбор „Бешикташ“ – Метин Текин. Двамата се женят през 1993 г., а четири години по-късно – през 1997 г. се ражда синът им. Две години след раждането му – през 1999 г., двойката се разделя, пише retro.bg.

 

В едно от интервютата си актрисата заявява, че уважава хората, които сключват брак. За себе си обаче тя допълва, че няма никакви намерения да минава отново по този път.

Тя е категорична, че не е длъжна да се доказва пред никого и за нищо. Шевал е категорична, че когато започне формализирането на връзката, любовта си отива.

 

актриса снаха Шевал Сам Емир Текин Тахир Емин Текин
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0