Начало | По света | Принцеса Даяна получи възмездието си посмъртно

Принцеса Даяна получи възмездието си посмъртно

По света 0 Прочетено: 65898 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Принцеса Даяна получи възмездието си посмъртно

 

 В крайна сметка от медията се извиниха


25 години след историческото интервю "Панорама" на принцеса Даяна, тя най-после ще получи своето възмездие.

 

Това се случи, след като миналата година започна разследването за скандалното интервю на BBC. Синовете на принцеса Даяна - принц Хари и принц Уилям смятат, че именно това интервю е едно от обстоятелствата, допринесли за трагичния инцидент на майка им.

 

В крайна сметка от медията се извинили за измамния начин, по който принцесата е била подведена да се изправи пред камерата.

За да се реваншира, ВВС ще дари 2 милиона долара на избрана от кралското семейство британска благотворителна организация – точно както Даяна би искала да се случи, пише "Mail on Sunday".

 

Според медията, BBC са спечелили 1.5 милиона долара от интервюто, затова връщат сумата към семейството, заедно с допълнително обезщетение. Вероятно решението към коя организация да се насочат парите ще вземат Хари и Уилям, добавя "МисБлуум".

 

През 1995 година журналистът Мартин Башир подвежда Лейди Ди с фалшиви документи. Така той й повлиява да се изправи пред камерата, за да говори за провалената си връзка с принц Чарлз.

Тогава Даяна казва заветните си думи: "В брака ми имаше трима души, затова беше малко пренаселено".

 

Принцеса Даяна напусна този свят на 31 август 1997 г. след катастрофа в Париж. И до ден днешен все още мнозина смятат, че тази катастрофа не е била случайна.

 

Източник: pik.bg

Интервю принц Хари принц Чарлз принц Уилям принцеса Даяна възмездие
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0