Начало | По света | Откриха човешки кости до имението на Меган и Хари. Какво се случва?

Откриха човешки кости до имението на Меган и Хари. Какво се случва?

По света 0 Прочетено: 39942 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Откриха човешки кости до имението на Меган и Хари. Какво се случва?

 

На зловещите останки са се натъкнали озеленители

Западната преса гръмна с новината, че в близост до дома на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишния принц Хари в Монтесито, са били открити човешки останки.


На страшната находка се натъкнали озеленители на пътя край пищното имение на херцозите на Съсекс. Припомняме, че те се сдобиха с него срещу сумата от 14,7 милиона долара преди година, отбелязва „The Sun“. 

 

Работата по обекта незабавно била спряна и на място е извикана полиция. За спокоен район без никакви инциденти като Монтесито, зловещата находка е истински кошмар, твърдят съседите.

 

По време на разследването обаче се оказало, че откритите човешки кости са на няколко хиляди години. Спешно повиканите антрополози са установили, че останките са на дете или младеж – индианец от племето Чумаш, обитавало района още преди 11 хиляди години.


Властите потвърдиха, че имотът, в който са намерени човешки останки, няма нищо общо с Меган Маркъл и принц Хари.

Меган и Хари купиха къщата си от руския бизнесмен Сергей Гришин. Той е бивш съсобственик на RosEvroBank, припомня и руската преса, която също писа за случая.

През 2009 г., Гришин купил къщата за 25 милиона долара и от години се опитвал да я продаде за 34 милиона долара. Никой обаче не проявил интерес и милиардерът понесъл солидни загуби от продажбата й.

Районът, в който живеят херцозите, е много престижен – съседите им са много богати хора и знаменитости като Опра Уинфри и Елън Дедженерис.

Не всички местни жители обаче са доволни от съседите си от кралското семейство.
След като Меган и Хари се преместиха в Монтесито, гражданите започнаха да се оплакват от големия поток от туристи и папараци. Те непрекъснато се опитват да изловят двойката, в резултат на което редовно нарушават общественото спокойствие.

 

 

Източник: blitz.bg

САЩ Меган Маркъл принц Хари Монтесито човешки останки
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

0