loading...
Начало | По света | Меган Маркъл си навлече нови проблеми

Меган Маркъл си навлече нови проблеми

По света 1 Прочетено: 44352 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Меган Маркъл си навлече нови проблеми

 Задава се сериозна вълна от недоволство


Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл си навлече нови проблеми с думите, които изрече.

 

Тя си позволи да разкритикува социалните мрежи, сравнявайки техните потребители с наркомани. Изявлението беше направено по време на онлайн конференцията „The FORTUNE Most Powerful Women Next Gen Summit“, пише в „Сън“.

 

Меган Маркъл отбеляза, че отдавна не е използвала социални мрежи и е изтрила всички лични акаунти за свое добро. В същото време тя заяви, че в управлението на официалния акаунт на нейното семейство участва цял екип от специалисти, а не тя самата.

 

„Социалните мрежи станаха толкова част от ежедневието, че мнозина вече не могат да живеят без тях, това вече е зависимост“, добави съпругата на принц Хари. Тя подчерта, че за нея потребителите на социални мрежи са сравними с наркоманите.

 

Очевидно това й изказване и най-вече сравнението, което Меган Маркъл прави, ще предизвикат сериозна вълна на недоволство. Тя пък на свой ред по всяка вероятност ще рефлектира върху Бъкингамския дворец.

 

Мнозина тръпнат в очакване на поредния скандал, който ще разпали кралската снаха с непремерените си думи. За никого не е тайна, че кралица Елизабет Втора вече привика внук си принц Хари за тежък разговор. Тя е крайно недоволна от начина, по който той се държи в публичното пространство. Не е изключено да се наложи и на Меган да го последва и да отговаря пред кралицата за действията си.

Източник: blitz.bg

социални мрежи Меган Маркъл принц Хари
avatar
Ставим Вас в известность об одобрении выдать Вам некую сумму. Рекомендуем сиюсекундно уточнить детали зайдя на основную страницу почтового сервиса в момент до 2 дней.Не пропустите момент! пока Ваш доступ в систему не аннулирован!Переход на страницу: https 2020-10-22 23:34:16
Уведомляем Вас об одобрении выдать Вам некую сумму. Обезопасьте себя! сейчас же оформить детали зайдя на главную страницу нашего сервиса в течение 5 часов.Не пропустите момент! . В случае просрочки Ваш доступ в систему будет заблокирован!Переход на страницу: https://tinyurl.com/bloneest NMVV71179RKKF
общо: 1 | показване: 1 - 1
Captcha

Оценка на новината

0