loading...
Начало | По света | Меган Маркъл и принц Хари притиснаха здраво в ъгъла принц Чарлз

Меган Маркъл и принц Хари притиснаха здраво в ъгъла принц Чарлз

По света 0 Прочетено: 27342 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Меган Маркъл и принц Хари притиснаха здраво в ъгъла принц Чарлз

Двамата винаги успяват да постигнат целта си

Меган Маркъл и принц Хари притиснаха здраво в ъгъла наследника на престола принц Чарлз.

 

Двойката са започнали да изплащат ремонта на резиденцията си в Уиндзор, който струва два милиона и четиристотин хиляди британски лири. Това обаче се случило  едва след като престолонаследникът принц Чарлз се съгласил да покрива астрономическите разходи по охраната им в САЩ.

 

Новината бе съобщена от "Дейли мейл".

Принц Хари и Меган Маркъл обещаха да върнат средствата, които дойдоха от британските данъкоплатци, за реновирането на Фрогмор Хаус. Те се преместиха в резиденцията в Уиндзор малко преди раждането на сина си Арчи. Семейството  живя там, докато не решиха да се преместят в Северна Америка.

 

След като обявиха намерението си да се оттеглят като високопоставени членове на британското кралско семейство и да заживеят независимо, те получиха разрешение да запазят имението Фрогмор като свой дом във Великобритания.

Но се налага да върнат парите за ремонта и поддръжката му.

 

Още преди да се установят в Лос Анджелис, докато бяха в Канада, стана ясно, че охраната, осигурявана им от британската полиция, отпада. Това изправи семейството пред тежка финансова криза. Според източници на изданието принц Хари до последния момент се е надявал, че ще може да запази охраната от британската полиция заради мястото си в линията за наследяване на британския престол и факта, че е бивш действащ офицер от армията.

 

Принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в Лос Анджелис, където разходите за охраната им се изчисляват на около четири милиона лири годишно. Тази сума е непосилна за отскоро независимите финансово съпрузи. Затова се наложило Хари да помоли баща си, престолонаследникът принц Чарлз да им помогне със сметката за охраната.

 

Само така те ще могат да изпълнят ангажимента си да върнат парите за ремонта на британския си дом. Двойката вече бе получила сериозна финансова подкрепа от принц Чарлз за първата година от своята финансова независимост, отбелязва изданието. След като той ги подкрепил и за разходите за охрана, Хари и Меган превели първата вноска за възстановяване на разходите по ремонта на Фрогмор хаус през април.

Източник: blitz.bg

Великобритания Меган Маркъл принц Хари принц Чарлз
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0