loading...
Начало | По света | Български полицаи разбиха публичен дом в Германия

Български полицаи разбиха публичен дом в Германия

По света 0 Прочетено: 162792 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Български полицаи разбиха публичен дом в Германия
Полицаите Атанас Георгиев и Димитър Димитров са участвали в разбиването на частен публичен дом на територията на немския град Дортмунд, съобщава „Труд“.

Според издателката на едно от най-популярните женски списания там – Алис Шварцер, проституцията там се развива с пълна скорост. До канцлера на Германия – Ангела Меркел беше изпратено писмо с молба проституцията да бъде забранена от закона. Сред аргументите е фактът, че в Германия има над 700 000 проституиращи момичета.

Те са силно експлоатирани от сводниците и изкарват годишен оборот от 14,6 милиарда евро. Въпреки това само двама мъже и 42 жени, практикуващи най-древната професия, плащат осигуровки на държавата.

Двамата български полицаи разбили публичен дом, в който 3 сестри от България предлагали нелегални секс-услуги в частен дом. Майка им им съдействала.

Двамата мъже били изпратени в Дортмунд за издирването на хора, укриващи се от българското правосъдие.

Според хората, застанали зад писмото до канцлера Ангела Меркел, експлоатацията на проституиращи трябва да бъде незабавно прекратена. Съществува практика, позната като флетрайт секс, в която клиентът плаща, за да прави каквото и колкото пъти си поиска.

Обмисля се задължителна регистрация на всички проституиращи, както и сериозни санкции за нарушителите на закона.

Материалът е публикуван в секция "Криминални новини"
Германия Дортмунд криминални новини проституция
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5