loading...
Начало | По света | Евелин Банев - Брендо отново мълчи пред съда

Евелин Банев - Брендо отново мълчи пред съда

По света 0 Прочетено: 111636 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Евелин Банев - Брендо отново мълчи пред съда
[caption id="attachment_11668" align="alignleft" width="219"]Crimes.bg Евелин Банев - Брендо[/caption]

Евелин Банев - Брендо, подсъдим по дело за наркотрафик в Италия, отново отказа да говори пред съда в Милано, съобщава БНТ. Делото, станало известно като „Кокаинови крале“ се гледа в специално създадена зала за съд над замесени в терористични актове и атаки. Евелин Банев е сочен за лидер на групировка за трафик на кокаин от Южна Америка към Европа.

Вчера той пристигна в съдебната зала с брониран автомобил. Захари Марков, обвинен в организирането на т.нар. „мулета“, беше разпитан доброволно по време на тричасовия процес. Той обясни, че няма общо с обвиненията и пожела да бъде признат за невинен.

Присъдите трябваше да бъдат произнесени утре, но делото беше отложено за 22 май поради забавяне на документацията от Хърватия, отнасяща се за набедените за сътрудници на Брендо – Антонио Мелато и Алесандро Мелато, баща и син от Италия.

Защитниците на част от обвиняемите по мегаделото пожелаха споразумение с прокуратурата като се очаква съдът да се произнесе утре. Споразумение е възможно само за подсъдими, за които законът предвижда наказание до 5 години затвор.
Брендо италия кокаин Кокаинови крале Константин Дишлиев Лара Банева Моника Добринова Евелин Банев - Брендо
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5