loading...
Начало | По света | Майка застреля трите си деца и се самоуби

Майка застреля трите си деца и се самоуби

По света 0 Прочетено: 63126 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Майка застреля трите си деца и се самоуби
[caption id="attachment_8065" align="alignleft" width="300"]деца Майра Перез с трите си деца[/caption]

Ужасната трагедия се е случила в град Денвър, САЩ. 23-годишната Майра Перез застреляла трите си деца като след това посегнала и на своя живт. Две от децата са починали на място, а за живота на третото лекарите още се борят. Починалите деца са на две и шест години, а раненото на три.

Още се изясняват причините за разстрела. Полицията води разследване на обстоятелствата около трагедията. Съседи коментират, че майката и трите и деца били добри съседи, но малко асоциални. Самотната майка имала пистолет за самозащита, който е използвала за убийството.

Майра застреляла шест годишната Нах Вей и две годишния си син Ерик в сърдечната област и те за починали на място. Три годишната им сестричка имала късмета куршума да не засегне сърцето й, и въпреки критичното си състояния има шанс за живот.

След като видяла трите си деца безжизнени на пода младата жена захапала дулото на пистолета и се самоубила. Всички съседи са потресени и коментират, че жената не е имала никакви признаци за психично разтройство.
деца майка САЩ Убийство
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5