loading...
Начало | По света | Транссексуален засне как пребива мъж с лопата

Транссексуален засне как пребива мъж с лопата

По света 0 Прочетено: 121212 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Транссексуален засне как пребива мъж с лопата
[caption id="attachment_7677" align="alignleft" width="150"]Дарнел Логан Дарнел Логан[/caption]

След подаден сигнал в полицията на Джърси в американския щат Ню Джърси, органите на реда откриват 29-годишен мъж, целият облян в кръв, а на няколко метра от него небрежно захвърлена окървавена лопата. След като проследили кървавите следи полицаите стигнали до апартамента на Дарнел Логан познат още като Миша.

Транссексуалиста, който е роден мъж, но от дванадесет годишен се подлага на хормони и пластични интервенции, е арестуван. От обстойният  разказ на пребитият мъж става ясно, че Дарнел го е нападнал, и след оказана съпротива му е нанесъл няколко удара с попаднала му лопата.

След това транссексуалният завлякъл безпомощния мъж до апартамента си на втория етаж на сградата, съблякъл го чисто гол, заключил го с белезници, обрал го, а всичко това заснел с камерата си. Транссексуалният е откраднал от жертвата си 600 долара и мобилен телефон, а видеото с ужасната гавра качил във Фейсбук, където било видяло от следователите. Дарнел Логан - Маша признал деянието си и от съда му е била определена гаранция от 250 000 долара.
мъж пребит САЩ трансексуален
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5