loading...
Начало | Обществени теми | КАТ започва акция „Скорост”

КАТ започва акция „Скорост”

Днес е последният работен ден преди Великденската почивка и хиляди българи тръгват на път. Очаква се „голямото пътуване“ да започне още по обяд
Обществени теми 0 Прочетено: 97524 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
КАТ започва акция „Скорост”

КАТ започва акция „Скорост”. Пътните полицаи ще следят за спазване на ограниченията и ще санкционират нарушителите на място.

Ще бъдат контролирани и ограниченията за движение на тирове по магистралите от 16 до 20 ч. днес.

През празничните дни ще се проведе и акция „Алкохол”, в рамките на която ще се следи за пияни зад волана, както и за липса на шофьорски книжки. Ще се наказват и водачите, които карат без колан и „Гражданска отговорност”. Под засилен контрол ще са третокласните и общински пътища, както и районите около питейни заведения и дискотеки.

Днес е последният работен ден преди Великденската почивка и хиляди българи тръгват на път. Очаква се „голямото пътуване“ да започне още по обяд.

Само от София се очаква да излязат над 300 хил. коли. На всички изходи ще има патрули на Столичната пътна полиция, които ще регулират движението, а зелена вълна ще улеснява изтеглянето на автомобилите. Пътните полицаи ще следят и участъците в страната, в които се очаква най-сериозен трафик.

Граничните служители ще работят при пълен капацитет, като най-натоварени гранични пунктове традиционно се очаква да бъдат Кулата, Калотина и Капитан Андреево, Дунав мост-Русе.

КАТ
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00