loading...
Начало | Обществени теми | Герман Костин: Никой от България не ме е търсил за убийството на Анна

Герман Костин: Никой от България не ме е търсил за убийството на Анна

Сам се свързах с Интерпол и руската прокуратура, твърди той
Обществени теми 0 Прочетено: 133434 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Герман Костин: Никой от България не ме е търсил за убийството на Анна

Герман Костин, който бе спряган за един от заподозрените за убийството на рускинята Анна и синът й Никита, твърди, че никой от България не го е търсил за разпит. Нещо повече, самият той се бил свързал с Интерпол и руската прокуратура, за да се осведоми какво се случва.

От руска страна го уверили, че няма данни да се води разследване срещу него. Той казва още, че се е свързал с няколко български вестника, но от там са му отговорили, че ако имат интерес сами ще го потърсят.

Последното му идване в България е на 10 февруари, но той категорично отрича да има връзка със случая. 

"Моята жена е българка и Анна пристигна в България, за да лекува детето си. Това беше лятото. Пристигнах в София и там помогнах на г-жа Леонтиева да намери лекар за Никита. В Кипър й беше трудно да намери рускоговорящ лекар, а в България има. Когато са убили Анна и детето аз бях в Кипър. Физически не съм бил тук", коментира Герман Костин в „Шоуто на Слави”.

Герман Костин каза, че жена му е останала без работа, след огласяване на името му. Децата му били заплашени от изключване от училище. 

„Настоявам името ми са се изчисти от цялата помия, която се изля върху мен. Пишат се гадости." Костин каза, че няма повдигнати обвинения към него.

Герман Костин каза, че има билет и пристига в България на 10 април. При нужда той има готовност да дойде и по-рано.

На въпрос на водещия дали е наистина е бил нападнат Костин обясни, че преди няколко дни е бил в Истанбул и наистина е имало нападение, но не даде повече подробности.

Долни Пасарел Никита Леонтиев Анна Леонтиева Герман Костин
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00