loading...
Начало | Обществени теми | Никита Леонтиев е убит в София

Никита Леонтиев е убит в София

Търсеният за разпит Герман Костин се укрива в чужбина
Обществени теми 0 Прочетено: 133434 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Никита Леонтиев е убит в София Никита Леонтиев / Снимка: МВР

Руснакът Герман Костин, когото българската полиция търси за разпити във връзка с убийствата на Ана Леонтиева и 5-годишния й син Никита, продължава да се крие в Севернокипърската турска република, пише "Преса". Там мъжът и съпругата му Весела Вачева, с която са в развод, имат бизнес с недвижими имоти. Предполага се, че Костин, който е живял с убитата Ана Леонтиева и сина й, е един от последните хора, които са ги видели живи и затова е сред заподозрените за жестоката им смърт.

Все още не е ясно как точно е убита рускинята, чието тяло бе открито разчленено в гора край Приморско на 3 март. Малкият Никита пък бе намерен мъртъв в зелен куфар на 20 март на брега на язовира край Пасарел. Според запознати Никита е убит в София, а пътната чанта с тялото му е била изхвърлена именно от Костин във водите на река Искър. Разследващите се опитват да проследят движението на автомобила му "Тойота" през последния месец, тъй като се предполага, че именно с него е пренесъл куфара с мъртвото дете край Пасарел. Затова се преглеждат записи от камери в районите,в които той може да е минал с автомобила.

Автомобилът в момента се намира пред кооперацията в кв. "Витоша" на ул. "Яна Язова" 15, където Костин и Ана са живеели. Все още не е ясно какви следи са открили в него криминалистите, както и в жилището им, което е запечатано.

Долни Пасарел Никита Леонтиев Анна Леонтиева
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00