Начало | Обществени теми | Йорданка Фандъкова изплака най-голямата си болка

Йорданка Фандъкова изплака най-голямата си болка

Обществени теми 0 Прочетено: 230832 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Йорданка Фандъкова изплака най-голямата си болка

Йорданка Фандъкова коментира в ефир облекчаването на една от мерките, свързани с посещението на парковете. В часовия диапазон от 9:30 до 18:30 вече са разрешени разходките за деца в парка. Преди или след този часови пояс е разрешено на спортуващи граждани или такива с кучета, да посещават парковете, припомни Фандъкова.

Тя заяви, че това е първа стъпка и всички трябва да осъзнаем, че е редно да се погрижим не само за себе си, но и за околните.

Кметът на столицата поясни, че мярката е насочена най-вече към децата, защото те са най-засегнати от физическата и социална изолация и се  нуждаят от повече простор и чист въздух.

Йорданка Фандъкова допълни, че след проблемите през първия ден от отварянето на парковете, хората вече са се ориентирали, но трябва да знаят, че парковете са отворени частично, защото няма как навсякъде да има полицаи и служители на общината.

Столичният кмет е на мнение, че все още е рано за отпускане на мерките и припомни, че улиците в София никога не са били затворени. Фандъкова призна и коя е най-голямата й болка по време на карантината. Тя добави, че й изключително болно да гледа паркинги пълни с деца.

Кметът на София поясни, че не само желае, но и има за цел градът постепенно да бъде отворен за хората. Но това трябва да се случва постепенно, категорична е Фандъкова.

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00