loading...
Начало | Обществени теми | Коронавирусът уби 21-годишна жена

Коронавирусът уби 21-годишна жена

Обществени теми 0 Прочетено: 46620 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Коронавирусът уби 21-годишна жена

Най-младата жертва на коронавируса е във Великонритания. Тя е на 21 години. Младата великобританка е починала от ковид-2019, съобщават британските медии. Жената се казва Клоуи Мидълтън. Тя не е имала никакви сериозни здравословни проблеми.

 

Клоуи е от графство Бъкингамшър. Засега тя е най-младата жертва на короновируса, която не е имала съпътстващи здравословни проблеми.

 

Даян Мидълтън - майката на загиналата жена се обърна към всички във Фейсбук. Призивът й е най-вече към тези, които смятат, че това е просто вирус.

 

"Моля помислете отново. Това не е просто вирус. Говоря от личен опит. Този т. нар. вирус отне живота на 21-годишната ми дъщеря", пише опечалената майка.

 

Лелята на починалата британка каза, че Клоуи не е имала "никакви сериозни здравословни проблеми". До настоящия момента във Великобритания са регистрирани общо 8 317 на коронавирус инфекция.  От болните с ковид-19 там са починали общо 434 души, пише БЛИЦ.

 

Засега най-тежка е ситуацията в Италия и Испания, където броят на заразените и жертвите постоянно расте. У нас броят на заразените с коронавирус вече достигна 242 души. Страната ни остава в извънредно положение до 13 април. След това ще стане ясно дали то ще бъде удължено. От миналия петък са затворени областите градове. Пътуването до тях става само със служебна бележка или основателна причина. 

 

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00