loading...
Начало | Обществени теми | Погребват Срефан Данаилов утре (Подробности)

Погребват Срефан Данаилов утре (Подробности)

Обществени теми 0 Прочетено: 72 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Погребението на Стефан Данаилов ще се състои утре. Тогава той ще бъде погребан до любимата си Мария. Опелото ще се състои на частните гробища в Бояна. Траурната церемония ще започне в 14 часа, Днес е поклонението в Народния театър. То започна в 11,00 часа и ще продължи, докато има хора, които са дошли специално, за да се сбогуват с великия актьор, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Трафик нюз". Навън има километрична опашка от хора. Сред тях са не само близки и познати на Ламбо, но и негови почитатели.    

 

Студентите на покойния актьор също дойдоха да се сбогуват с него. Тя стояха неотлъчно до ковчега му. Сред тях бяха Силвия Лулчева, Дарин и Деян Ангелови, Башар Рахал и всички студенти от последния клас на Ламбо в НАТФИЗ. 

 

На поклонението бе и пристигналият от САЩ син на Ламбо - Владимир, който бе заедно със съпругата си. Освен него, съболезнования приемаха още и доведеният син на актьора - Росен Цанков и племенницата му Росица Обрешкова, пише БЛИЦ.

 

В залата неутешимо ридаеше и жената, която години наред беше сътрудник на Ламбо - Невяна Малчева. Поклонението бе насрочено за днес заради прибирането на Влади от САЩ. Стефан Данаилов издъхна в средата на миналата седмица във ВМА. 

Погребват във вторник Ламбо до любимата му Мария, опелото започва в...  - 0

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0