loading...
Начало | Обществени теми | 124 безследно изчезнали само в София

124 безследно изчезнали само в София

Обществени теми 0 Прочетено: 74718 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
124 безследно изчезнали само в София
124 e бройката на изчезналите хора само на територията на град София. Това е статистиката на сайта lipsva.com към днешна датаСайтът се обновява почти ежедневно и постоянно биват добавяни нови изчезнали лица, някой от които на възраст под 10 години.

Най-често изчезналите са възрастни хора. Според информацията подадена в полицията, тези хора най-често излизат от домовете си на разходка или с цел пазаруване и не се прибират. Малка част от тях биват намирани, а причините за изчезването им се оказват загуба на ориентация поради психически проблеми, умишлено напускане на близките и фатален край.

В няколко села в България се наблюдава ръст на изчезналите хора, без обяснима причина. Тези села са с население от 100-500 души и липсата на някого е бързо забележима. Едно от тези села е с. Синьо бърдо, област Враца, от което за последните два месеца са изчезнали две възрастни жени на 76 и 93 години.

То е с население 519 души и е откъснато от големите градове. И двете жени са напуснали къщите си в различни дати и от тогава няма информация за местонахождението им.

Някой по-различни изчезвания на територията на град София са безследно изчезване на момиче, пребиваващо в Кралство Йордания. То е било на гости на баба си в България и е в неизвестност от 17 август 2010 година, когато рано сутринта е излязла на разходка.

Израелски гражданин е дошъл в България с цел туризъм на 20 април 2012 година и е в неизвестност от нощта на 22 срещу 23 април. Той е забелязан последно в района на пл. "Лъвов мост". Сигналът за изчезването му е подаден от посолството на Израел.

От МВР умоляват гражданите, имащи информация за изчезнали лица да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.

 
Lipsva.com Безследно изчезнали Издирва се Липсва
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5