loading...
Начало | Обществени теми | Ученички от Хасково обвиниха учител в секстормоз

Ученички от Хасково обвиниха учител в секстормоз

Обществени теми 0 Прочетено: 63504 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Ученички от Хасково обвиниха учител в секстормоз
Четири момичета на възраст между 14 и 16 години от Механотехникума в град Хасково са подали сигнал до няколко медии за секстормоз, упражнен им от техен преподавател.

Четирите момичета учат в различни класове и са на различна възраст, но разказите им пред полицията са близки като версии. Според всички тях, преподавателят по физика ги е докосвал, милвал, опипвал и галел.

Класната ръководителка на едно от момичетата заяви, че е запозната със случая, но не желае да коментира тъй като в момента тече разследване. Тя обяви и, че родителите на децата са запознати с проблема, но до момента не са предприели никакви мерки. 

По закон, класният ръководител няма правомощия да уведоми Службата по закрила на детето или Детска педагогическа стая. Директорката на училището пък заяви, че едно от момичетата, подали жалба срещу учителя, е с над 50 неизвинени отсъствия и рядко посещава учебните часове от началото на годината.

По случая работят три служби - "Закрила на детето", "Детска педагогическа стая" и Инспектората на Министерството на образованието.
Секс тормоз Секстормоз Ученички Училище Учител Хасково
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5