loading...
Начало | Обществени теми | Как да си поръчаш сортови семена марихуана по интернет?

Как да си поръчаш сортови семена марихуана по интернет?

Обществени теми 1 Прочетено: 153216 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Как да си поръчаш сортови семена марихуана по интернет?
Сайтът, който предлага сортови семена марихуана е изцяло на български език. За 30 паунда може да се направи поръчка за семена тип "афганистански скункс", показва разследване на "Дарик".

Според сайта, който продава семена за марихуана, офисът се на намира в Шефилд, Великобритания. Обясняват, че изпращането на стоката е напълно дискретно, а пакетът със семената се крие в плюшена играчка :"Ние специализираме в бързата, потайна и сигурна доставка до България", гласи съобщението към потребителите.

Собствениците на сайта отбелязват, че "покълването на конопени семена е нелегално в повечето страни". Въпреки това поръчки се изпълняват до всички държави от Европейския съюз, а доставката пристига на посочения адрес в интервала от 2 до 5 дни. В списъка с валути, бутона за плащане в левове е на второ място в сайта, след този за плащане в британски лири, но и преди опцията за плащане в евро.

Преди време и Crimes.bg писа за схемите, по които можеш абсолютно законно, използвайки вратичките в международните спогодби да си закупиш марихуана по интернет без да си заплашен от каквито и да било санкции.
Великобритания сортови семена марихуана Шефилд "афганистански скункс"
avatar
Мара 2013-04-12 10:20:02
Дайте линк на сайта ;)
общо: 1 | показване: 1 - 1
Captcha

Оценка на новината

5