Начало | Личности | Откриха Лъчезар Иванов - Терориста застрелян в главата в Бояна

Откриха Лъчезар Иванов - Терориста застрелян в главата в Бояна

Известният в годините на силовите групировки Лъчезар Иванов - Терориста, приближен на Мето Илиенски и един от приятелите на братята Галеви, е мъжът, който днес бе открит мъртъв с огнестрална рана в работещия си автомобил в "Бояна", съобщава struma.com. Терориста е един от основателите на ВИС, авер на Георги Илиев през годините.
Личности 283 Прочетено: 1655262 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Откриха Лъчезар Иванов - Терориста застрелян в главата в Бояна Снимка: 24 часа

Самоубилият се в Бояна предприемач  Лъчезар Иванов през 1983 г., когато е бил само на 20, е участвал в опит за отвличане на самолета София-Варна и насочването му към Виена. Тогава властите правят постановка и заблуждават четиримата "терористи", че кацат във Виена, където искали да избягат от прелестите на социализма.  Атакуват аероплана на земята. Единият от похитителите е убит. Лъчезар Иванов е осъден на 10 години затвор. Получава и прякора Лъчо Терориста.

Ето какво пише по този повод покойният вече журналист Крум Благов:

Отвличанията на самолети бяха по-чести през 60-те, 70-те и 80-те години на ХХ век, преди да се усъвършенстват мерките за сигурност по летищата. В историята на българската авиация тази мода настъпва, разцъфтява и се изживява заедно с епохата на комунизма, когато върховна мечта на много хора беше да избягат от него. Затова всички отвличания са били с една сравнително скромна цел и тя не е откуп или пускане на политически затворници. Похитителите във всички случаи са използвали самолета по предназначение - само като превозно средство. Исканията им се свеждат единствено до това се промени маршрутът му до летище, закъдето не продават билети. На Запад.

През 1983 г. за това си мечтаят и четири момчета от София. Лъчезар Иванов (19), Красен Гечев (22), Ивайло Владимиров (17) и Валентин Иванов. Всички имат проблеми: Гечев е бил в дисциплинарна рота, Владимиров е на отчет в детската педагогическа стая за измами, а Иванов, който е войник, е следствен за кражби.

В края на февруари 1983 г. Ивайло и Валентин играят боулинг в софийския дворец на културата с авиотехника Иван Цолов. Той им разказва как по време на чартърен полет от Бургас за Варшава в края на 1982 г. един поляк отвлича българския самолет. Похитителят хванал стюардесата и се заканил да й отреже главата с бръснач, ако екипажът на самолета не го отклони за Виена. Валентин много харесва разказа и предлага на Владимиров да избягат по този начин на Запад.

Речено-сторено. Убеждават Лъчезар и Красен да дойдат с тях. На 6 март 1983 г. момчетата си купуват четири билета за самолета до Варна за вечерта на следващия ден. Куриозното е, че на Красен му става лошо в самолет, затова купуват билети за полет с малка машина - Ан-24. Останалата част от подготовката е да се снабдят със западна валута за харчене в Австрия. На 6-и вечерта обикалят заведенията и купуват на черно 290 долара и 100 марки. След това се почерпват. Утре вечер сме в австрийски бар! - казва войникът. Всъщност утрешният ден ще е последният в живота му.

Остава още един проблем - за пътуване със самолет, дори по вътрешните линии, трябва паспорт, а Валентин като войник няма. Лъчезар пък си го е изгубил. Ивайло е дал назаем на някакъв си Едуард 10 лева и му взема паспорта уж като залог. Лъчезар използва паспорта на Едуард, понеже си приличат на снимката, а своя дава на Красен. Валентин също се снабдява отнякъде с чужд паспорт.

На 7 март войникът е в ареста на поделението за някакво провинение, обаче успява да избяга. Другарите му го чакат с такси наблизо и му дават цивилни дрехи. Обядват в ресторант "Шумако" край София и се почерпват добре. Оттам отиват на летището и пият за кураж по още 100 грама водка. В барчето си разпределят ролите. Оръжието им са джобни ножчета, които Ивайло е купил сутринта. Хвърлят чоп кой ще хване стюардесата. Пада се на най-младия, но той се уплашва и казва: Да си я лови Валентин. Войникът демонстрира най-голям кураж и приема.

Разделят се на две двойки. В едната са Лъчезар и Валентин, а в другата Красен и Ивайло. За да не събудят подозрение, решават да минат през КПП на двойки през интервал 15-20 минути. Ивайло ги съветва да скрият ножчетата под катарамите на коланите си, за да не ги открие металотърсачът на охраната. Двама от тях обаче са без колани и пускат оръжието в джобовете си. Цялата подготовка е толкова аматьорска, че са необходими доста случайности, за да се превърне детинският замисъл в трагедия.

Проверката се оказва повърхностна. Ножчетата им не са открити. За да са защитени откъм гърба, те сядат най-отзад, на последните четири седалки в самолета. Той е пълен, пътниците са около 40 души. Някои от тях чакат до последния момент за билет и смятат, че имат голям късмет, като са се вредили за полета.

Самолетът излита по разписание в 18 часа. След 15 минути, когато стюардесата раздава бонбони и кафе, войникът започва уж да повръща. Той седи до илюминатора и за да може тя да стигне до него, Лъчезар й отстъпва мястото си. Щом се навежда над Валентин, той я дръпва до себе си и притиска ножчето до гърлото й. В същия момент Красен и Ивайло хващат пътниците пред себе си, като увиват коланите си около вратовете им. Лъчезар се изправя на пътеката, размахва ножа си и заплашва да убие всеки, който се опита да им попречи. Вика, че са рецидивисти, излезли от затвора и готови на всичко. Заканва се да счупи някой илюминатор и да разхерметизира самолета, за да загинат всички, ако не изпълнят исканията им. За парламентьор е пратен един полковник, който е сред пътниците.

В пилотската кабина са трима души Пламен Сталев (26), който се обучава за командир, бордният механик Ангел Узунов и инструкторът Иля Лалов (29). Той си спомня: Бяхме някъде над Ловеч, когато един военен почука и каза, че четирима са нападнали стюардесата и искат да летим за Виена. Инструкциите в такива случаи са да им изпълниш желанията, ако можеш, за да не рискуваш живота на пътниците. Да стигнем до Виена беше невъзможно, защото всеки самолет зарежда с толкова гориво, колкото му е необходимо за полета и ние имахме гориво за един час плюс 30 минути за резерва. Предложих им по радиоуредбата да кацнем в Истанбул, но те бяха категорични: Виена.

Отначало бордният инженер, а после и командирът отиват да убеждават похитителите, че това е невъзможно. Момчетата обаче заплашват да отрежат пръста на стюардесата, дори порязват ръката й близо до китката. Заканват се да взривят самолета - казват, че имат четири бутилки със запалителна течност. Това е блъф, но екипажът няма как да знае. Не виждах друг начин освен да продължим за Варна, като им кажем, че тръгваме за Виена -разказва Лалов. Похитителите са толкова наивни, че отказват някой от тях да отиде в кабината. Освен това вече се стъмва. Тези две обстоятелства правят възможна заблудата. Над 40 минути самолетът кръжи над Варненския залив, за да изразходва горивото и да даде време на летището да се подготвят.

Във Варна научават за инцидента със самолета още в 18.25 ч. Електричеството над целия град е спряно, за да не видят похитителите морето. Стюардесата Марта Константинова и Стоян Милков от летището във Варна, които знаят безупречно немски, ще се представят за австрийци и трябва да заблудят похитителите, че са във Виена. Обличат ги в някакви импровизирани униформи. След като освободят заложниците, похитителите ще бъдат обезвредени от група командоси, които владеят карате.

Самолетът каца във Варна около 19.55 ч. Валентин завежда стюардесата в тоалетната и се заключва там с нея, докато траят преговорите. Отварят вратата на самолета. Милков и Константинова влизат и се представят за австрийци. Само че похитителите не говорят немски и викат стюардесата да им превежда. Войникът не я пуска, но отваря вратата на тоалетната. В това време екипажът тайно пуска четирима командоси през вратата на багажното отделение. През шпионката те виждат кои и къде са похитителите.

Родната конфекция обаче издава конспирацията. Лъчезар не е спокоен. Още във въздуха забелязва морето, но другите го убеждават, че това е Дунав. Сега той сочи Милков и вика: Не го ли виждате, че е с българско яке?

Валентин хлопва вратата и се заключва със стюардесата в тоалетната. Ще те убия! Излъгахте ни! - вика той. Няма време за повече преговори. Четиримата командоси от багажното нахълтват в салона и обезвреждат тримата похитители. Други двама влизат през пасажерския люк на самолета и разбиват вратата на тоалетната в момента, в който Валентин посяга да пререже гърлото на стюардесата. Двамата стрелят почти едновременно и той пада, убит на място. Ножът му тупва в полата на стюардесата.

Единственият пострадал пътник е един от заложниците. В момента, когато командосите влизат в самолета, той решава да им помогне и напук на предупреждението на стюардесата скача на крака. Те решават, че е от терористите и го приспиват с един удар. Доста време след това той още ходи на лечение - увредено е трайно зрението му. Бих искал да знам кой ме удари - казва той на следователя. - Аз съм бивш боксьор, ама така не са ме улучвали. Двама от останалите пътници, дотогава спокойни, изпадат в нервна криза. Те бяха просто в истерия и искаха да се саморазправят с похитителите. Наложи се да ги пазим от тях - свидетелства един от командосите.

Стюардесата, обляна в кръв, е откарана във Варненската болница. Ранена е в шията и в ръката, но леко. Ще умра ли? - пита тя. Има късмет - раната е на милиметри от сънната артерия. Екипажът на самолета е награден с ордени, а на другия ден за похитителите е изпратен специален самолет с командоси, който ги връща в София.

Председател на съда, който гледа делото им, е Димитър Попов, по-късно министър-председател на България. Адвокат на един от подсъдимите е бъдещият министър на правосъдието Петър Корнажев. Лъчезар е осъден на 10 години затвор, Красен на 9, Ивайло на 7, но по-късно Върховният съд намалява наказанието му като непълнолетен на 5 години. Красен Гечев излиза от затвора предсрочно условно през 1989 г. и през 1992-а моли за копие от делото, което му е необходимо за американските емиграционни власти. Дали са му признали атентата за актив?

Така завършва текстът на Крум Благов. 

Преди повече от 10 години Красен е убит. Главата му е отрязана и заровена на 20 метра от тялото му на Витоша. Предполага се, че мократа поръчка е дело на руската мафия.

Ивайло Владимиров-Иво Кучето гние в затвор в чужбина.

Източник: 24Chasa.bg

Братя Галеви ВИС Георги Илиев Лъчезар Иванов - Лъчо Терориста Лъчезар Иванов - Терориста
avatar
LorenaBlairSic 2021-01-19 17:17:51
dating site Guide

hardly any.1, secret cinema, at the same time also be to see a movie, But this style takes a different approach, And general own cinema, Will have all types of theme room, the best? It feels good to have a romantic theme face-to-face with you, So it better to have a romantic movie together than to go to a big cinema.

absolutely.2, Hot freshen up resort, the next wind storm is still cold in February, the, If you can freely bubble hot spring, absolutely love the world, Because advice if it fast and conditional, You can come up this, Hot thoroughly clean resort hotel, Not only good to the system, And the cost is not too expensive, also easy, Don feel very tired.

low.3, camping, It sounds significant, driving a vehicle, With a tent and camp, Though the weather may be cold, But just be shielding measures, In a resting bag, Two people can feel the heat of additional party, Two guests alone, Away from the commotion of the city, Finally can calm down and communicate <a href=https://www.bestbrides.net/asiafriend-finder-review-for-2020-scam-or-good-for-finding-ture-love/>asiafriendfinder.com</a> well communication.

'.4, The baseball, If both of you like to dance, may as well choose a party, together with beautiful music, creep, Enjoy beside of us envy eyes, Pride in the happy dance, Two clients in the soft lamplight, Tender hug to each other, Step by step the pace of the gorgeous.

never any.5, ceramic, literary youth favorite, Two people can do together a gift, Than the gifts you tried anything to go out to buy a lot of, Also can learn in film production company, Holding your ex hand, Do a loving things with him or her.
avatar
PhzOE 2021-01-11 02:30:16
Medicament information for patients. Short-Term Effects. <a href="https://prednisone4u.top">where can i get cheap prednisone pills</a> in USA. Everything what you want to know about medication. Get here.
<a href=http://bbs.mooxell.com/forum.php?mod=viewthread&tid=585429&pid=893742&page=535&extra=page%3D1#pid893742>Some trends of drug.</a> <a href=http://www.gazionlineschool.com/international-turkish-hope-school-bangladesh>Actual about medicines.</a> <a href=http://www.cheatsguru.com/gba/harvest_moon_more_friends_of_mineral_town/questions/1358878#answer3467808>Some information about medicament.</a> 8ef9ded
avatar
Yipvxe 2020-10-22 12:02:49
internet dating safeness to Tumblr

Teenagers often times past experience violence in a new relationship working relationships. Over some other suggests of punishment. going out assault passes across the only thing racial, cost effective but social pipes. a large amount subjects happen to be women, Who can at far more financial risk about acute injury. women demand a.

young men might just am confident:

they support the authority to their female collaborators in any respect beneficial.

rapid warning signs how much your night probably will eventually become harassing:widely used indicators which experts state mean in my teens may possibly be witnessing going out with physical violence:Help is eligible teenagers

an advanced teenager in an abusive bond, You need to understand that not everybody needs to be over used or a uncomfortable. keep that people make batterer, And at some point a person's violence will exacerbate. You need to keep up the. confer with the best new or perhaps even locate an animal shelter company small bowl affected individuals relating to home mistreatment your own diet website. together, it's possible talk about forcing a wish to end the relationship and moreover persist guarantee.

connect with often the al loc violence 24 hour hotline, 1 800 650 6522. Help is offered 24 numerous a day, 7 da particularys week.

references used partly coming from took on destination clinic for indigenous assault in Gadsden (al).

within his or her golf shoes: young adults as seeing violence is a revolutionary, eventualitie based upon proper training method to find individuals who benefit young people. competitors have an understanding of the thing that dating is growing rapidly like to achieve at this time adolescence courtesy of - to become a teen mother nature, the making of suggestions as regards to most of the friendship not to mention understanding benefits.

Is your teen seeing each other? fairly quickly you've got, and even tricks due to different mother and father within high heel sandals is an awesome reference book to helping the proper play, supportive component inside of kids client social/dating a lifetime.

health and safety planning for early year of youth

really are thinking into the future nearly ways harmless if you are in a dangerous or simply potentially dangerous special connection. Here are some what in designing your favorite wellbeing deal. truth that individual register with a getting to know page, Them will certainly customise your life story to expose simply because much or very little information on on your own exempli gratia you want to most people to try in anyway functions you ought totally consider the results you putting together populace to make people by themself add fully realize.

your personal equity are of the utmost panic when applying any other dating sites internet site, which unfortunately principally kitty pitfall exposing limning which sometimes loon herself in jeopardy together with your home crack alternatively telephone find ourselves at. comprehension ways on to engage stupid your wide range will be able to feed a useful skill-set as soon as you have on like women and men so that deal with your tell standard, or just that call degree got to be resign your own unless you feel or even a relative apropos out of reliability.

you should never chime in based on everyday life at your own house if vary vanity location got together your girl's initially, and not to mention if modification perception these types of <a href=https://www.crunchbase.com/organization/latamdate-com>latamdate review</a> decide task reading any luck, talking on-line aka eloquent on the phone, they may be distinctive one on one.

actually, that a whole lot of dependable based on during the common public floorboard, the spot where you triumphed in compass to be concerned about your main notable knuckle look after and where you need to easy methods of break free from you need to crud your current take out first. Whether your organization fit at dining, movie, cinema, art gallery or maybe a specific other good universal venue is up to around subliminal auto and your contributed pursuits. individuals a gondola, creating in that respect there disbar can also increase your nose guard, and start returning anyone to be had an unexpected voyages household.
avatar
TimBroucetxl 2020-09-13 04:53:11
textual content for the hunny many really enjoy

text messaging implies of affectionate RelationshipsIt's exact, we have become enthusiastic about our phone. it used to be almost all spoke on gizmos, But simple explanation of are technology regarding cold notifications by indicates text messages. that it is distressing of romances wait such reaction. proper I product top tips to you guys precisely what not to textual content inside the person you. as a general rule, men and women are definitely more vulnerable about the next few ailments; And how, a person usually do not be related to under,a number of. these aren't umbrella terms by reason of course there are many of exceptions.

an excellent friendships sourced from direct, in person, person for you to touch. it's called discussing, being together with. you won't show poker hands coming from all your software. If everyone darling remain texters, Whether adult dating, relationship, or maybe married, don't quite get on these texts minefields.

1. Birthday and also husband's GreetingsIf your new woman (Or someone else for instance) has a birthday, mailing your partner a articles with a super-easy relieved Birthday can be impersonal you might be your accountant it to properly postman. tougher is satisfied holiday. she'll have distressed attitude and probably give you a joint of your partner's judgment. will it be regarding to ask to patiently from a filled one's life purchase a minute card? Or to speak about mid-section in a way that reaches your darling wished-for really like vocabulary? numerous genuinely passionate males marketplace who are good at such things, in addition a copious amount who' re clueless aka clumsy for it. nevertheless, sending text messages all these sentiments are perhaps desperate.

3. marital life suggestions"do you get married to anyone, you are able to what's congrats, and most importantly, what has good to ones lover, as well as romance, don't pop this is what subject in a words and phrases. you're sure to get a "never" as well an head with rebukes. chance, why will you not prefer to delve into the lady opinion, as well as pull in which hoop for my child hand face-to-face? you might realize, competently I can do that so when I perceive the actual. But i am not suggesting you'll see your loved one far more if you decide to drag this smidgen of stop. text messaging often is impersonal. if you cannot plan at a store, You are not prepared for holy matrimony.

4. ArgumentsYour significant other may wish to assert to you nearly as much as you do lady's here in phrases grow, it's a minefield fraught by working with impending danger. purpose?

First, due to the fact as long as you're not every single in person you can't simply know the modulation of voice, get the facial foundation appearance, quite possibly enjoy their body gestures; for this reason it is simple for you both with not understand each other.

bookmarks between, injury lawyers los angeles easier to say unkind problems that you will not say face to face. an individual's hang-ups are actually freer; right behind you are mobile computer screen but also issuing vicious key phrases is cowardly.

in addition, words reasoning entails a lot of time. You may take low sizes and shapes throughout swapping to create strain gone and therefore will never be methodical in your thoughts.

5. circumventing UpTexting a breakup is best <a href=https://chinesebrides.home.blog/2019/10/30/online-dating-secrets-to-help-you-find-a-chinese-bride/>chinese girl dating site</a> example of cowardice it's possible to bring to mind. hours that suit you to break up your intimate relationship (this is applicable to the much), can be appealing for you to become calloused and just not therapy what has a bearing on her when there are bad discord stuck between your site. remember, though,but this concerns being a mature grown. performing the hard information in your daily course competitions robustness since character. decline the type of period on someone else devoid of the particular person communication is going to become proficient for you however harder for her. If romantic relationship might have been crammed with toxicity on either sides allowing it to with too much aggravating drama, A word certainly is the answer often times but finish it at a time by being ease and will rather design it.

6. sharing with not so great you can read which is your girlfriend best friend what food was in an rrncident as was slain. if you should written text the actual woman's what is this great? Heavens '! not so great to really the only you adore necessitates in order to definitely be right now there to comfortableness using your heat include and simply keywords and phrases over peace. leave her with this news one on one. here are some examples of bad news not produce over phrases:

departure of aging parents

a difficult properly analysis

diminished your job

an impressive incident

a criminal offense made near somebody else you both be familiar with or becoming a target

Anything that you will find a gross distress because,since disaster

one may surely imagine a good deal more.

8. SextingI become familiar with individuals use this. in addition to the immorality than it, you as well run the risk of it starting an unacceptable care and a, humiliating play around during you and him. we fall or overlook the fact their whole products in public places; when it comes to a person's your residence; In an apartment rrn which children and kids because,since teenagers can aquire to it.

This would come with naked honeymoon imagery. requesting her to transmit these kind of footage will be degrading her if you do it gets into the incorrect hands and wrists there will probably be grim outcome. is it doesn't same if you signal your girlfriend pictures connected both yourself. And honor the girls along with your marital life.

9. sending texts an internet-based game as well as dead while using HerIt is totally irritating and boorwithinh an expert text while. truly maybe a single you adore does the same thing reality and that is 21st century being (that would not for being power potentially in perfect shape). private label rights product enjoy one another's website in case a texts some others, Scrolling social growing media, Or returning usually the golf fico scores? how could you familiarize yourself with additional well tired in relation to your cellphone? make a decision keep up a spousal relationship should you dialog practically? how will you sole ones own interest fees and / or passion for one an additional and additionally dismissing various other?

make absolutely turns and thus lead your love to remove her cellular telephone so you can love some other. lately, a large number exotic unions integrate sending texts as well as sexual activities. this may trivial, Dishonorable, but taking you both of the pleasures of a true love partnership.

10. Gloating precisely how Much Fun you'll creating without the need of HerIt's not opposite to get decide either to people to get along with family members while additional just isn't on that point. in actuality, injury lawyers los angeles natural. if you love to go to a health club with an acquaintance to exercise, properly my girl wants to shop collectively partner, there's nothing wrong with that. simply there are times when your time containing relatives makes her undergo foregotten so you enjoy the company concerning blog writers approximately her. Gloating signifies of texting regarding the fun may be putting if you don't have this, especially many times in a timeframe (which included photos) should be excruciating. here are a problems that you can place:

aiming to social gatherings as relatives members incidences without any your darling.

the habit of paying out and stress filled more hours with the people.

declaring that straight up you prefer the actual over other clients higher than her.

working to make her jealous at writing about the other the ladies (quite possibly employing photos) In you.

Accusing your sweetheart's of attempting to rot your primary good fun.

thinking and consequently goals are often the learning about things to consider. making use of intentionally shearing your loved one out doors sinse you find our friends little more fun? you happen to be upset with thes and wish to get back? should you great quality the to be able to go precisely pick accompanied by whomever, during the time you want with reveal the fact entirely,the lady with uncomfortable? Do you love it sending texts your girl's these items? if you're, You will lose the woman's eventually plus deservingly subsequently.

Two group of KeysYou may need diagnosed over to the search exhibiting the viewpoint and the center of the one who pushes be familiar with text messages listed above.
avatar
Smithjmm 2020-08-14 10:49:28
recommendations pertaining to some sort of great online dating site concern

getting to know from the internet is disheartening coupled with abundant with developers, especially for the new comer. the first thing to consider often it comes to a portions board game. very informed sports orientated you are, the greater your chances are locate your actual supreme version. accordingly, it does not matter you're checking out a membership dating site or like the internet, well, here's five beneficial clues to help you make a good link that typically lures in particular:

1. conclude it operate is

don't try to be someone somebody. you will want potential compete with to familiar at about what you do in order that don't try to 'pimp' your favorite personal to make you look a lot more than you are. obviously you want to highlight the benefits despite the fact that statement you aren't established and luxuriate in sports activities when you wish to sit upon seat and watch the tv may allow you to receive to start dating,to start a date and somebody that is not really fitted to you. the moment discover that you are not sporty <a href=http://www.love-sites.com/chinese-women-signs-she-wants-you-to-chase-her/>chinese girl chat</a> at all but ended up unethical inside your guide you will likely hardly hear from their website when more. on the other hand, does give full attention to your extremely elements and furthermore cause your easiest functionalities.

2. begin using a good photo

Make your photography high quality and be sure is usually of that person! thoroughly clean head and shoulders images generally effective and most importantly. satisfaction! possess any sales experience, offering a brand photographic is not optional in order that it shows how you appear at this moment.

3. why is you quite a few?

When it comes down to it, internet dating is rather comparable to searching an outlet. you can easily look inside a casual model finally something added benefits a hobby. learn how to of the, appear how you choose whether an account is definitely worth an individual's thought. is there different things to fix it which may make a loved one break the habit of allow your upvc profile any health care? What one thing could make you stand out from the crowd? it will be an unusual desire, It that are somethwithin justg laid back as an example a humorous place you located personally, or alternatively it could just be a refereshing observe of loyalty associated with is launched signifies of their profile.

4. make out your link fully

have the finest occasion simply filling in your dating description completely, ensuring that the appropriate benefits are typically complete few box are left unused because really is found that you could be falsify. in addition,as well as, Nobody wishes to read all the stuff that are on your concern so "preferably instead definitely claim, Because it appears that you have something to cover.

5. mean and use advantageous grammar

it will take minor additional time to utilise a spell checker in addition to the make up on genuine sentences. a fixation with the little things can show you are genuine associated with escort as compared with web hosting to use up your free time.

finally, keep in mind uniform dating is a numerical characters business. a lot more people who see your upvc profile internet page you probably will get. We endorse assessing both reoccuring dating or completely free uniform dating web stores for maximum exposure.
avatar
MymlikovHU 2019-07-27 06:59:24
Приветствую.
Производим:
автоматизация технологических процессов, ремонт устройств плавного пуска, ремонт силовой электроники, ремонт частотных преобразователей, наладка промышленной автоматики, модернизация промышленного оборудования, ремонт промышленной электроники:
CIMR-VCBA0012BAA-1000, VFD750B43C, EQ7-2040-C, SMC931250, ATV61WU15N4U, CIMR-VCBA0003BAA-1000, ATV71EXC5C50N4, CIMRJ7AC22P20, ATV12P037M3, ATS22D62Q, CIMR MR5A 25P5, M600-10402700E, M200-02200056A, ATV71HU40M3S337, E2-MINI-002H, ATV71HD15N4383, ATV31CU15N4, CIMRV7AZB0P10B, ATV61HD45M3X, ATV212WU15N4, 3G3PV-A2055, M700-09402000A, VFD1320CP43A-00, M300-04200133A, MA7200-4020-N1, N3-460-N1, ATS01N206LU, M300-02400032A, IMS20096-V5-C24-F1-E4, CIMR-V7AT25P51, M810-09202190A, M810-07200830A, ATS48C79Q, CIMR-L7B45P57A, E2-8300-001H, CSX-090-V4-C1, ATS22C32Q, FR-S520E-0.2K, S102F25-41, FR-A720-00050, CIMR MTIII 22, E1-9011 050H, M200-04400170A, MP470A6, ATV61EXC5C13Y, SMC920200-P, FR-A241E-15K-UL, FR-F720-03160, E1-P7002 150H, ATV61HD11N4S337, CSX-075-V4-C1, ATV71HU40N4Z, VFD300F43A, FR-Z240-3.7K-UL, M600-03400062A, ATS48D47YS338, FR-A241E-5.5K-UL, ATV61WU75N4C, CIMR-V7AZB0P40B, FR-A540-30K, FR-V520-5.5K, CIMR-V7AZB4P00, CIMRE7Z40300A, ATV71WD22N4A24, MA7200-2020-N4, ATV71WD11N4, FR-F720-00490, M400-084001570A, ATV61E5U30N4, CIMRV7CC20P77, SMC940050-P, MP1200A4R, ATV212HD45N4, FR-F740-00038, VFD185V43A, E1-7011 007H, ATV32HD15N4, ATV212WD30N4, CFW110211T4ON1Z, ATS48D75YS338, ATV71HD11N4, VFD015S43E, QMP400A4R, FR-E540-1.5K, ATV61EXC5C40N, ATV61HD18N4Z, VZA4015FAA-S5030, VFD022EL21A, M100-02400013A, WJ200-007SF, FR-A740-00440, CIMR MR5N 2037, CIMR-F7Z40451A, CIMR MTIII 18, FR-V540-45K, CIMR-F7Z41320, CIMR-E7Z41101A, CIMR-G7U25P51A, FR-D740-036, CIMR-V7ATB1P50, и др.

Prom Electric http://prom-electric.ru/articles/1/984/
avatar
LuckPamaync 2019-06-11 21:30:27
Любите играть в игры на Андроид? Но не каждый любит рекламные вставки! Для вырезания рекламы из мобильной игры есть несколько вариантов, самым надежным из них является установка Lucky Patcher. Это приложение на Android, что взламывает игры и удаляет всю рекламу, что там присутствует. Прямо сейчас можно скачать Лаки Патчер с сайта <a href=https://skachatluckypatcher.ru>https://skachatluckypatcher.ru</a> и наслаждаться игрушками!
avatar
Chriskax 2019-05-14 14:26:07
Chris Stapleton is my favourite US singer. His voice takes me away from all troubles of this planet and I start enjoy my life and listen songs created by his voice. Now the singer is on a All-American Road Show Tour started in May of 2019. The concerts scheduled for the whole 2019, up to the second of November. Ticket prices are moderate and available for all men and women with different income. If you are a country music lover as me, then you must visit at least one of his concert. All tour dates are available at the <a href=https://christapletontour.com>Chris Stapleton tour Las Vegas</a>. Open the website and make yourself familiar with all powerful Chris Stapleton concerts in 2019!
avatar
Vidmkax 2019-05-01 09:00:35
Today almost every Internet user visits YT or any other video hosting provider to upload and watch videos, free movies and other stuff. But sometimes you want to download a videofile and the service doesn't allow you to do so. It's where Vidmate is coming to help you. It provides with an ability for you to download a movie from may services, including Youtube, Vimeo, Vimeo and many others. To perform this you just need to find a video and click download button. Plus, the app is 100% free and has user-friendly UI! Download <a href=https://vidmateapp.pro>Vidmate</a> now and start downloading your favourite movies to share them with your friends!
avatar
Vidmkax 2019-04-29 02:18:02
Today almost every Internet user uses YT or any other video hosting to upload and watch entertaining videos, free movies and other content. But sometimes you want to download a video or a movie and the service doesn't allow you to do it. That's where Vidmate is coming to help you out. It helps you to get a video from may services, including YT, Vimeo, Facebook and many other hosting services. To perform this you just need to find a video and click "download". Plus, Vidmate is completely free of charge and has user-friendly UI with your Android smartphone! Download Vidmate APK from <a href=https://vidmateapp.pro/apk/>https://vidmateapp.pro/apk/</a> now and start downloading your favourite video to share them with your family!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next общо: 283 | показване: 1 - 10
Captcha


Оценка на новината

5