Начало | Криминално | Непълнолетни убили снощи 60-годишния човек в Правец

Непълнолетни убили снощи 60-годишния човек в Правец

Криминално 0 Прочетено: 502992 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Непълнолетни убили снощи 60-годишния човек в Правец

Мъжът, който беше намерен убит снощи зад блока до новата детска площадка на центъра в Правец е станал свидетел на нападение на непълнолетни роми срещу други деца

Мъжът е минавал от там и е видял случката, след което се е опитал да спре сбиването. След скандала, Стоян се отправил към дома си и по пътя бил пресрещнат от ромите, които го пребили до смърт. 

Стоян Николов е от гр. Козлодуй. Преди няколко години купува къща и се мести със семейството си в гр. Правец. Има двама сина, които са завършили Професионалната гимназия по компютърни технологии и системи в Правец. Хората, които го познават споделиха, че бил много добър и културен човек, отзивчив и винаги помагал с каквото може. 

Хората в Правец са възмутени от бруталното убийство и организират подписка за изселване на ромите от града.Досега над 100 души са положили подписи за изгонването на ромите от Правец.

"Напрежението ескалира след убийството снощи. Не може да си седим спокойно при положение, че има убит човек. При автогарата в Правец непрекъснато има група роми, а от там минават всеки ден нашите деца за училище”,казаха възмутени жители. 

Подписката ще бъде внесена в Община Правец. 

цигани
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

5.00