Начало | Криминално | 4 тона канабис намерени в Благоевградско

4 тона канабис намерени в Благоевградско

Криминално 0 Прочетено: 119448 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
4 тона канабис намерени в Благоевградско
Полицаи установиха 4,1 тона канабис в Благоевградско, съобщиха от дирекцията на МВР в областния град. В резултат на съвместно проведена акция по линия на противодействие на производството на наркотични вещества, от полицейски служители на Районно управление "Полиция"-Сандански и РДГП-Кюстендил, вчера в местността Лешково дере, землище на община Кресна, е открита обработваема нива засадена с около 500 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло около 4 100 килограма.

В хода на проверката, на място в нивата е установен 35-годишен мъж от гр.Петрич, чиято съпричастност към случая се изяснява. Непосредствено до нивата е открита палатка, в която е намерена пушка и 5 бр. боеприпаси за нея, както и сушилня с около 940 гр. суха, тревиста маса.

От пътеката, водеща до палатката в района на нивата, е констатирано наличието на корда със закачено към нея алармиращо устройство от опростен тип. След направен полеви тест откритите зелени, тревисти растения и суха, тревиста маса са реагирали положително на канабис. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.
Канабис полицаи тона
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5