Начало | Криминално | Прокурор Тихомир Стоев направи шокиращи разкрития за жената на Васил Божков

Прокурор Тихомир Стоев направи шокиращи разкрития за жената на Васил Божков

Криминално 0 Прочетено: 137214 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Прокурор Тихомир Стоев направи шокиращи разкрития за жената на Васил Божков

Тихомир Стоев, който е прокурор по делото срещу жената до Васил Божков - Елена Динева, направи шокиращи разкрития за нея. Той коментира пред журналисти, че прокуратурата се старае да обезпечи обективното провеждане на разследването.

"Не преминаваме към репресия. Не считаме, че мярката задържане под стража трябва да бъде форма на предварително изпълнение на наказание лишаване от свобода", заяви прокурор Стоев.

Той направи уточнение, че разследването е започнало по повод подадения в прокуратурата сигнал от братята Цветомир и Боян Найденови.

Стоев допълни, че ежедневно се появяват нови доказателства и излизат нови обвиняеми. Проведени са няколко разпита по делото.

Цветомир Найденов, с когото днес е бил проведен допълнителен разпит, е дал информация, свързана с жената на Васил Божков. Прокурор Стоев посочи, че тези данните не се отнасят единствено до това, че г-жа Динева е съпруга на Васил Божков.

От показанията на Найденов става ясно, че тя е запозната с дейността на групата и с фирмите на бизнесмена. Динева е наясно и със закононарушенията, извършени от групата, в това число и с участието на длъжностните лица от Комисията по хазарта, допълни още прокурорът по делото. 

Той заяви, че тя е знаела и за убийства и изнасилванията, извършени от нейния любим, пише БЛИЦ. 

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00