Начало | Криминално | Задържаха наш престъпник, опитал да се поправи в Италия

Задържаха наш престъпник, опитал да се поправи в Италия

Криминално 4 Прочетено: 126630 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Задържаха наш престъпник, опитал да се поправи в Италия
Италианско издание пише за българин, който е известен като част от група за банкови обири. Той живеел в малък италиански град и бил доброволец в благотворителна организация, като имал надежда да промени живота си към по-добро.

Изданието пише, че 29-годишния българин Теодор Илиев Николов е бил осъден у нас на три години, но успял да напусне страната и да се установи в Италия.

4

Неговото голямо желание било новият му живот да го изчисти от алкохола и наркотиците.

Италианските карабинери смятат, че Николов е в града от три месеца, но не са го намерили, защото кара автомобил с македонска регистрация.

Европол съобщил за присъствието му в Италия, но не могат да посочат къде точно се намирал.

Мъжът е забелязан от сърби и българи, които видели, че отговаря на описанието на издирвания. Според фалшивите документи Дземе на десния бряг на р. Агоня. Той е отведен в затвора в Пения, където Апелативния съд ще реши дали да бъде екстрадиран.

 
крадец криминални новини обири претъпник
avatar
crecy 2021-04-03 23:24:18
Мы оказываем услуги таможенного обслуживания в городе Владивосток, осуществляем консультации и помощи при подготовке необходимых документов для проведения таможенных процедур. Подберем код ТН ВЭД, посчитаем таможенные платеж, оптимизируем расходы при комплексном обслуживание при доставке товаров из Китая, Японии и Южной Кореи.
avatar
yourNIC 2021-04-03 01:19:51
Первый вариант полного содержания объявления
avatar
Paveldrova 2020-10-30 17:16:38
ТЛК Азия-Трейдинг предоставляет весь комплекс услуг по декларированию товаров экспортно-импортного направления. Мы контролируем все процедуры таможенного оформления для того, чтобы Ваши товары оформлялись без задержек. Доскональное знание условий оформления и профессионализм сотрудников позволяет добиться значительного снижения издержек и максимальной скорости оформления грузов.
info(at)msc.com.ru
avatar
Yandrova 2020-08-29 23:56:26
Компания Азия Трейдинг предоставляет весь комплекс услуг по таможенному оформлению товаров экспортного и импортного направления.
info(at)msc.com.ru
общо: 4 | показване: 1 - 4
Captcha


Оценка на новината

5