Начало | Криминално | Двама българи експлоатирали инвалид в Париж

Двама българи експлоатирали инвалид в Париж

Криминално 0 Прочетено: 85680 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Двама българи експлоатирали инвалид в Париж
В Париж са арестувани двама българи, съобщава полицейски източник, цитира "Стандарт".

Те са разследвани за експлоатация на инвалид, който просел на Шанз-Елизе в Париж. В понеделник полицаите обърнали внимание на двама мъже, които дошли специално да търсят човека с отрязани долни крайници, който просел и събирал подхвърлениете му пари в канче от сутринта на Шанз-Елизе. Органите на реда видяли как единият от тях изпразва съдържанието на канчето в джоба си и малко след това тримата излезли от паркинг с Ауди А4.

Полицаите ги арестували. Българите живеели  в катун в Баньоле, Сен-Сен Дени. Те били разпитани от следователите и признали схемата, по която бил използван инвалидът.

"Те го оставяли сутринта, вземали го вечерта, прибирали парите му и вечерта го слагали върху брезент на самия под в катуна", обясни източникът.

Вчера органите на реда обискирали катуна в Баньоле и иззели малко над 1000 евро в брой, които съпругата на единия от двамата българи "не успяла да обясни", допълни източникът. "Това е случай, показващ човешката нищета, това е гнусна експлоатация", заяви запознат с разследването източник.

Вижте още:

Убиха лидера на атентата на летище Бургас

Ромка краде на погребение

 
инвалид криминални новини Париж
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

5