Начало | Инциденти | Трупът без глава край Приморско е на млада жена с дълга коса и скъпи дрехи

Трупът без глава край Приморско е на млада жена с дълга коса и скъпи дрехи

Инциденти 0 Прочетено: 508536 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Трупът без глава край Приморско е на млада жена с дълга коса и скъпи дрехи

Трупът без глава, който бе намерен край Татовата резиденция „Перла ” до Приморско, е на млада жена с дълга тъмнокестенява коса и скъп сутиен. Към момента са намерени – тяло от кръста надолу, череп без долна челюст, пет поясни прешлена и лакътна кост, съобщава „24 часа”.

На 4 март полицаи са открили част от главата и кичур коса. По главата имало следи от ухапвания, най-вероятно от диви животни – чакали и глигани. По данни на разследващите новите останки били доста по-далеч от откритото разчленено тяло. 

Както е известно, на него попаднаха туристи близо до общинския път за скалния феномен Беглик Таш на 2 март следобед. Вече е сигурно, че тялото е на жена, а в момента се изчакват резултатите от ДНК пробите и още няколко експертизи. 

Криминалистите работят по няколко версии, включително и убийство, но при първоначалния оглед не са открити следи. Туристическите обувки, с които е била обута жената, са били доста скъпи, коментират запознати. 

Според местни от Приморско не е изключено жената да е станала жертва на авджийски куршум, докато се разхождала в района. Мястото граничи с резерват „Аркутино”.

Труп в Приморско
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00