Начало | Инциденти | Трамвай №23 прегази семейство снощи до мол „Сердика”

Трамвай №23 прегази семейство снощи до мол „Сердика”

Пресичали неправилно в средата на кръстовището
Инциденти 0 Прочетено: 342720 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Трамвай №23 прегази семейство снощи до мол „Сердика”

Снимкова галерия

Трамвай №23 прегази мъж и  жена снощи до мол „Сердика”, когато двамата се опитали да пресекат пред трамвая, но се плъзнали на хлъзгавия ефир и паднали на линията .

Блъснатите са семейство, а нещастието е станало, защото са пресичали неправилно в средата на кръстовището. Според разследващите те са минавали на червено, а в този момент трамваят е потеглил.

47-годишният Илия Миланов, може да загуби крака си. Веднага след инцидента му бе направена операция, но хирурзите не могат да гарантиран напълно, че стъпалото му ще бъде спасено. От „Пирогов” съобщиха, че  му предстоят още операции,

Пострадалата при инцидента жена на 45 години има множество травми и се намира в Централната реанимация на “Пирогов”, където ще бъде оперирана, когато състоянието й позволява. На този етап лекарите ще преценят какво може да се предприеме като интервенции.

Нийните наранаявания са по-тежки, тъй като тя бе попаднала под трамвая и се наложило автомобили на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” да повдигнат мотрисата, за да я извадят.

 

„Видях само силуети в последния момент и предприех аварийно спиране. Преминавах на разрешаващ сигнал. Видях само силуети, явно са притърчали”, обясни ватманът. 

мол Сердика семейство София Трамвай Прегазани
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5