Начало | Инциденти | Последни новини за шофьора от катастрофата край Литаково

Последни новини за шофьора от катастрофата край Литаково

Инциденти 0 Прочетено: 147924 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Последни новини за шофьора от катастрофата край Литаково

Последни новини за шофьора от катастрофата до Литаково

64-годишният шофьор на автобуса, който катастрофира край Литаково, може да бъде опериран. Състоянието му вече позволява операцията да бъде извършена.  Това стана ясно от изявлението на д-р Александър Илев от Клиника по ортопедия на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД.

Шофьорът е с множество фрактури на бедрена кост на двата крака, едната от който е открита. Той е и с фрактура на глезена. 

В катастрофата край ботевградското село Литаков загинаха трима души. До инцидента се стигна след челен сблъсък между джип и автобус, припомня БЛИЦ. 

Единият от тримата загинали в адската катастрофа край Ботевград е Иван Семков. Той е син на известният ботевградски бизнесмен Семко Семков, който бе застрелян през 2014 година, чийто бизнес бе съсредоточен в строителството, дърводобива и планинското земеделие.

17-годишният Иван Семков не притежава шофьорска книжка. Той е участвал в управлението на над 15 фирми, повечето регистрирани в Ботевград. Част е и от управителния съвет на три сдружения, свързани с автомобилен спорт и офроуд. Загиналият е спечелил за 15 години концесия на ловните полета над Литаково.


Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00