Начало | Инциденти | Видинчани със съмнение за коронавирус катастрофираха на път за болницата

Видинчани със съмнение за коронавирус катастрофираха на път за болницата

Инциденти 0 Прочетено: 121716 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Видинчани със съмнение за коронавирус катастрофираха на път за болницата

Преди час стана тежка катастрофа край Враца. Инцидентът е възникнал на главен път Е-79, информира БЛИЦ, позовавайки се на BulNews.

Пострадали са пациенти със съмнение за коронавирус, които са от Видин. Те са катастрофирали на път за "Пирогов" между Враца и Мездра. В катастрофиралия автомобил са пътували трима души от Видин. По собствена преценка те решили да потърсят лекарска помощ, след като установили, че проявяват всички симптоми на COVID-19 - заболяването, което причинява върлуващият в момента коронавирус.

Видинчаните са пътували в посока столицата с лек автомобил “ Мазда 6“ . След разклона за Руска Бела жената, която е била зад волана, се почувствала много зле. Тя е изгубила контрол над управлението на возилото. В резултат от това колата е изхвърчала от пътното платно. 

В автомобила са пътували и двама мъже - съпругът на водачката и техен семеен приятел.

Мъжът на жената, която е управлявала катастрофиралия автомобил съобщи, че е международен шофьор. Преди дни той се е завърнал от Италия.

И тримата пациенти са със съмнения коронавирус, защото имат висока температура и се оплакват от затруднено дишане. Те са пътували към "Пирогов" да си направят изследвания.

На мястото на инцидента е пристигнал полицейски екип и линейка със специално оборудван спешен екип. Движението в района на инцидента не е затруднено, тъй като катастрофиралият автомобил се намира извън пътното платно, пише БЛИЦ.


Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00