Начало | Инциденти | Разкритие: Ето как жертвите от Негован са подписали смъртната си присъда

Разкритие: Ето как жертвите от Негован са подписали смъртната си присъда

Инциденти 0 Прочетено: 82530 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Разкритие: Ето как жертвите от Негован са подписали смъртната си присъда

Резултат с изображение за Ангел Бадънков

 

Комисар Ангел Бадънков коментира в ефира на бТВ случаят Негован, който потресе цяла България. Той заяви, че и двамата извършители имат криминални прояви. Очевидно интелектуалното ниво им е нулево и те не са могли да си намерят постоянна работа, въпреки че са се справяли добре със строително-ремонтните дейности. От този бизнес вероятно са реализирали добри приходи.

 

Извършеното от тях престъпление е планирано 1 година, категоричен е комисарят. Георги е познавал жертвите от цели 15 години. Те са ползвали услугите му, добави още Бадънков.

 

Той допълни, че жертвите са били заможни. Имали са доверие на Георги и са му споделяли лични неща, които не е трябвало. Убитият мъж е бил изключително добър и доверчив човек.

 

Той споделил с килъра си, че разполага с финансови средства, както и с имоти, от които получава наеми. Разкрил му дори, че е продал един от апартаментите си. Споделил с Георги, че банките дават много малки лихви. С тези свои думи той реално е подписал смъртната си присъда, убедени са експертите.  

 

Началникът на сектор "Криминална полиция" в СДВР добави още, че един от извършителите е подарил на съпругата си златна огърлица, която е принадлежала на убитата възрастна жена, пише БЛИЦ.

Резултат с изображение за Ангел Бадънков

 

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0