Начало | Издирва се | Кърпата на убитото дете е произведена в България

Кърпата на убитото дете е произведена в България

Трупчето било крито три дни, преди да бъде хвърлено с куфара във водата
Издирва се 1 Прочетено: 498330 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Кърпата на убитото дете е произведена в България

Кърпата, в която е било увито убитото дете в куфара ковчег, е произведена в България. Производството й обаче е спряно още преди 15 години. Това разкриват разследващи пред „Телеграф”. След аутопсията на момченцето пък станало ясно, че малко преди убийството то е било нахранено.

„Предполагаме, че детето е добре гледано. Полагани са грижи за него, добре развито е. По тялото му няма стари следи от побои или някакъв вид тормоз”, коментират ченгетата. Най-озадачаващ за тях се оказал разнобоят между скъпия зелен куфар „Самсонайт” и евтината българска кърпа. Това ги навело на мисълта, че момченцето е убито на територията на България, тъй като в чужбина било почти невъзможно да се открие подобна антика.

Версията, че тялото е било прекарано през границата, била почти отхвърлена. „Ако убиецът е богат, по някакъв начин е закупил този куфар, то би трябвало да използва по.друга кърпа, а не тази”, допускат разследващите.

Те разкриват още, че тялото на момченцето е било укривано 2-3 дни, преди да бъде хвърлено в реката край село Долни Пасарел.

Основната версия на МВР е, че детето е било убито от мъж. Предполага се, че е или бащата, или някой роднина или близък на семейството. „Подобен побой в практиката сочи, че 99% от случаите се нанася от мъж. Жените също бият, но не по този начин. Душенето вече се среща по-често при нежния пол”, коментират криминални психолози. 

Долни Пасарел Убито дете в куфар Герман Викторович Костин Никита Леонтиев Анна Леонтиева
avatar
2015-03-27 08:39:26
Кърпата както и куфара потвърждава ,че детето е убито от цигани ,никой не би дал 800 лв за куфар в бг ,а да постави ефтина стара кърпа и кой би съхранявал кърпа 15 - 20 години .Това са цигани бродещи из европа и събиращи стари вещи и продаващи на битака ,а детето е вероятно отвлечено от някъде извън българия щом никой до сега не го е обяваил за издирване в бг .
общо: 1 | показване: 1 - 1
Captcha

Оценка на новината

5.00