Начало | Забравени досиета | Сретен Йосич се завръща, Бойко Борисов е в опасност?!?

Сретен Йосич се завръща, Бойко Борисов е в опасност?!?

Забравени досиета 0 Прочетено: 709380 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Сретен Йосич се завръща, Бойко Борисов е в опасност?!?

Сръбският мафиот Сретен Йосич излиза от затвора и по всяка вероятност ще си отмъсти на Бойко Борисов


Още през май месец съдът в Белград оправда Сретен Йосич. Оправдателната му присъда ще влезе в сила от септември месец. Тогава той ще бъде пуснат на свобода.

Мафиотът беше закопчван в България през 2002 година. Тогава Бойко Борисов работеше в системата на МВР и операцията по задържането беше под негово ръководство. Вероятно Стерен Йосич вече подготвя отмъщение. Службите са в готовност да вземат допълнителни мерки за сигурността на Бойко Борисов. След залавянето на Сретен Йосич у нас, той беше екстрадиран в Холандия, а от там в Сърбия.

Миналия месец съдът оправда мафиота за убийството на известния сръбски журналист Иво Пуканич. Това означава, че ако Сретен Йосич пожелае може да заведе иск в размер на половин милион евро за прекараните от него близо 4 години в затвора като обвиняем за смъртта на Иво Пуканич.

 Сретен Йосич

Сретен Йосич излежава още една присъда, влязла в сила от 1995 година, за 15 години затвор за извършването на убийство. Присъдата му беше намалена на 11 години с влизането в сила на нов закон. Има вероятност и тя да отпадне заради доброто поведение на Сретен Йосич в затвора.

В службите у нас вече е постъпил сигнал за предстоящото излизане на Сретен Йосич на свобода и те ще предприемат необходимите мерки, пише ПИК.
Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5