loading...
Начало | Забавно | През годината: Самодоволната усмивка ще озарява тези зодии

През годината: Самодоволната усмивка ще озарява тези зодии

Забавно 0 Прочетено: 22932 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
През годината: Самодоволната усмивка ще озарява тези зодии

Три зодии от зодиака ще се радват на благоденствие

 

2020 година ще е особено благосклонна към тези три зодии. Те ще се радват на велокодушието на Вселената.

 

За Риби любовта е думата, с която най-точно и бързо може да се опише вашата година. Тези от вас, които са се страхували, че няма да срещнат обич, най-сетне ще открият своята съдбовна половинка. 

 

Да, това няма да се случи много лесно, но след много трудности и предателства ще открият човека, който ще ги накара да забравят за несгодите си. За обвързаните Риби годината също ще е важна, защото ще скрепят отношенията си и ще увеличат своето семейство с поне още един член.

 

 

Тази година Телецът го очаква приключението, за което винаги сте мечтали, но все не са ви достигали финанси, кураж или свободно време. Най-сетне всички ваши липси ще са попълнени и най-после ще можете да грабите с пълни шепи от живота. 

 

Ще скочите в неизвестното с голямо вълнение и ще се пренесете на място, което сте виждали досега само в своите най-красиви сънища. Ще поемете много рискове, но и ще изживеете неповторими емоции, с каквито малко хора могат да се похвалят. 2020 година ще е направо вълшебна за вас!

 

Козирогът може би е загубил вяра в своя късмет, но през 2020 година ще се уверят, че чудеса съществуват не само в приказките и филмите, но и в реалния живот.

Точно когато са загърбили всякаква надежда и са потънали в униние, ще се случи нещо, което ще ги накара да вдигнат гордо глава. 

Източник: Една.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0