loading...
Начало | Забавно | Спомнете си датата на първата среща!(От нея зависи връзката ви-част 3)

Спомнете си датата на първата среща!(От нея зависи връзката ви-част 3)

Забавно 0 Прочетено: 13860 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Спомнете си датата на първата среща!(От нея зависи връзката ви-част 3)

 

Датата на първата среща е изключително важна

Тя попада под знака на 12-те зодии, които определят нейното бъдеще и настояще. Според астрологията разкрива дали връзката ви ще е краткотрайна, като априлски сняг или ще живеем заедно до гроб.

Ето какво разкрива датата на първата ви среща за нашия любовен живот:

 

Връзка под знака на Стрелец (първа среща: 22 ноември – 21 декември) 

Един от вас (или и двамата) е пътешествал много или е с друг културен произход. Кой има нужда от ваканция или Discovery Channel, когато вие двамата сте наоколо? Вие се образовате взаимно чрез различните си истории и преживявания. Не сте двойка, която обича да си стои вкъщи, и трябва да излизате сред природата или извън града възможно най-често. Лесно бихте могли да се преместите в друг регион или държава.

Връзка под знака на Козирог (първа среща: 22 декември – 19 януари) 

Тази връзка се гради върху вашите индивидуални и взаимни успехи. Ако нещо попречи на това, тогава връзката може и да не успее, защото партньорствата на Козирозите се основават върху постижения и амбиция. Не е достатъчно двамата просто да лежите в леглото, да ядете пуканки и да се излежавате в пижамата си. Поне един от вас ще бъде фокусиран върху кариерата си, а традиционните семейни въпроси могат да бъдат на заден план, заради повишение или работа.

Връзка под знака на Водолей (първа среща: 20 януари – 18 февруари)

Това е лека и лесна връзка: вие сте колкото приятели, толкова и партньори, защото приятелството е изключително важно и за двама ви. Не би било изненада, ако се запознаете чрез общи приятели или чрез група (Водолеят управлява отбори, клубове, благотворителни организации, групи). И двамата сте наистина добри в обединяването на хората, но не и в емоциите и дълбоката страст.

Връзка под знака на Риби (първа среща: 19 февруари – 20 март)

И двамата сте много добри в общуването без думи и сексът е дълбоко интуитивен. Освен това сте по-чувствителни, когато сте заедно. Чувството на емоционална уязвимост може да бъде проблем, освен ако и двамата не се научите да контролирате чувствата си. Връзката може да се почувства като ваканция от реалния свят, всичко е свещи и романтика, а музиката ви обединява. Само не забравяйте да платите наема навреме и ще сте златни.

 

 

 

Източник: Ретро

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0