loading...
Начало | Забавно | Вижте престъпници, които без да искат са се издали

Вижте престъпници, които без да искат са се издали

Забавно 0 Прочетено: 476658 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Вижте престъпници, които без да искат са се издали
Тези хора са се снимали точно след като са извършили престъпление, след което са качили снимките в Социалната мрежа.

Тийнейджърки –обирджийки

[caption title="" url="http://www.crimes.bg/files/uploads/2013/11/119.jpg"]

Тези момичета са обрали ресторант за бързо хранене в Халмщад, Швеция. Те имали нож, но откраднали едва 400 долара. Полицията проследила подозрителни момичета до дома на баба им, където при обиск открила в мобилните им телефони техни снимки с маски на главата и нож. Двете дами не устояли на изкушението да си направят малка фотосесия преди обира. Едното момиче е на 17 години и ще бъде съдена, а другата е прекалено малка.

На тази снимка попзвездата Риана се е снимала с екзотично животно, след което е пуснала снимката в Twitter.

[caption title="" url="http://www.crimes.bg/files/uploads/2013/11/210.jpg"]

Оказва се обаче, че животинчето slow oris е от защитен вид и двамата души, които са го държали в дома си и са го разнасяли из улиците за снимки с туристите нарушават закона. Полицията е иззела животинките, които са от застрашен вид. Момчетата, които са ги държали са застрашени от до 4 години затвор за притежание на застрашено животно.

Питър Кавана, на 26 години, бил част от банда, която изкарва по 50 000 долара на месец от пренос на кокаин и хероин във Великобритания.

[caption title="" url="http://www.crimes.bg/files/uploads/2013/11/38.jpg"]

Той дори си направил снимки как брои спечелените пари, докато се прибирал с влака до Лондон след курс. Полицията намерила снимките в телефоните на други две „мулета”, които арестувала.
Сони Баркър и Корел Кенеди се снимали в килията си, заобиколени от играчки като PlayStation, телевизор и т.н. От снимките им във Facebook се вижда още, че те имат мини-хладилник, постери на голи жени и други екстри.

[caption title="" url="http://www.crimes.bg/files/uploads/2013/11/45.jpg"]

Двамата нямат право да имат телефони, но те някак си се сдобили с тях и си качвали снимките в социалната мрежа, което привлякло вниманието на полицията. Между 2009 и 2011 година общо 342 затворници, в това число убийци, са били хванати, че ползват Facebook.

[caption title="" url="http://www.crimes.bg/files/uploads/2013/11/53.jpg"]

Аарон Ернандез е бивш играч на New England Patriots, обвинен в убийство на друг играч. Тялото му е намерено на 1.6 км от дома на Ернандез. 23-годишният Ернандез в момента е съден за притежание на няколко незаконни оръжия. Тази снимка се разпространява в интернет и не допринася много за неговия имидж.

 
издали криминални новини престъпници САЩ
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5