Начало | Видео | Мъж преби и блъсна жена на релсите на метро в САЩ (ВИДЕО)

Мъж преби и блъсна жена на релсите на метро в САЩ (ВИДЕО)

Видео 0 Прочетено: 390
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Мъж преби и блъсна жена на релсите на метро в САЩ (ВИДЕО)

Бруталната случка се разигра в метрото във Филаделфия, преди броени дни. Охранителните камери са заснели, как подивял мъж напада напълно непозната жена в метрото, удря я, после я влачи до перона и я хвърля на релсите. Безумието се разигра във Филаделфия, САЩ. На видеозаписът се вижда, как гаменът се доближава до седящата на пейка жена в метрото и я заговаря.

След преглед на записа, полицията разпознава в извършителя -36-годишният Уилям Кларк. Той поискал от 23-годишното момиче запалка и то му подало най-любезно. Само няколко секунди по-късно, Уилям Кларс сграбчил девойката Алексис Уилсън за врата и започнал да я удря по лицето.

След това я стиснал здраво за краката, изтеглил я до края на перона и я хвърлил върху релсите. Минути по-късно на бегом се се върнал до пейката, където момичето допреди малко седяло и взел мобилния й телефон. Алексис се разминала със смъртта като по чудо, тъй като за късмет влакът пристигнал на спирката секунди след като тя успяла да се изкачи обратно на перона.

Тя се е отървала само с леки наранявания и силна уплаха. Благодарение на записа Кларк бил открит и арестуван, след като го забелязали да се разхожда със същото яке, с което е на видеото. Все още не се знае, дали заради един нищо и никакъв телефон е била извършена безсмислената атака, или има и други мотиви.

[media url="http://www.youtube.com/watch?v=SlF0PkT-g4A&feature=player_embedded" width="685" height="400"]
жена Метро мъж преби САЩ Филаделфия
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5