Начало | Видео | Психично болен в Бургас отново бе арестуван от полицията

Психично болен в Бургас отново бе арестуван от полицията

Видео 0 Прочетено: 2771
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Кадрите са от задържането на Николай Овчаров през 2013 г.


Полиция отведе с белезници побеснелия Николай Овчаров, който хвърляше мебели и уреди по минувачите край блок 2 в бургаския ж.к. „Зорница“. Униформените заявиха, че той ще бъде незабавно откаран в Центъра за психично здраве. Николай излезе от входа с захлюпена върху очите шапка, опърпани дрехи и разкъсани чехли.

Според съседи съжителството с него е истински кошмар. От месеци те са подложени на тормоз, защото мъжът бясно блъскал по стените, крещял и буйствал. Многократно хората от съседните апартаменти са се обаждали в Центъра за психично здраве, но резултат – няма. От снощи положението станало нетърпимо. Николай изпаднал в тежка криза и започнала канонадата от терасите на жилището му от двете страни на блока. През балконите той хвърлял всичко, което може да вдигне от мизерния си дом.

Николай няма близки, за него се грижила съпругата на починалия му брат, но тя не го посещавала редовно. През повечето време той бил сам и не се знае дали изобщо пие лекарства за болестта си. „Най-вероятно има изписани медикаменти, но едва ли ги приема, тъй като няма кой да следи за това“, коментираха съседи. Те се притесняват, че Николай ще се върне бързо в блока след днешния инцидент и тормозът ще започне отново.

Николай Овчаров е прибран за пореден път, след като на 21.05.2013 г. отново полудя и наръга полицай.

Бургас дядо Пеньо Тонев Николай Овчаров
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00