Начало | Видео | Пламен Дишков - Кела споделя видео от затвора

Пламен Дишков - Кела споделя видео от затвора

Видео 0 Прочетено: 132552
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Пламен Дишков - Кела споделя видео от затвора

Преди дни на страницата на Crimes.bg във Facebook бяха публикувани видеа с интервю на задържания в Бургаския затвор - Пламен Дишков - Кела.

Оказа се, че докато е в затвора Пламен Дишков обикаля в Интернет и свободно създава свои профили в социалните мрежи, където публикува свои лични снимки. Затворникът използва таблета си в килията за да управлява профила си в социалната мрежа на Google - Google Plus.

[caption id="attachment_5276" align="aligncenter" width="789"]Снимките на Пламен Дишков в Google+ Снимките на Пламен Дишков в Google+[/caption]

Там Пламен Дишков - Кела и публикувал близо 50 свои снимки от почивки и различни краища на света. След като е попълнил стриктно информацията за себе си, Кела се е насочил към сайта за видеосподеляне YouTube, в който е създал свой профил и е качил пълното интервю с него, заснето в затвора в Бургас, част от него излъчено по bTV.

Клиповете са висококачествени, обработени и монтирани по професионален начин, разделени на отделни теми. В тях той говори за отношенията си с Димитър Желязков - Митьо Очите, Димитър Стаматов - Мастара и Стоил Славов, за атентатите и убийствата и за живота си зад граница. Според запознати от обкръжението на Пламен Дишков, интервюто по bTV е било поискано от него, с уговорката за получаване на суровия материал.

 
YouTube Бойко Стоянов ВИС затвор Интервю Митьо Желязков Пламен Дишков Пламен Дишков - Кела присъда СИК Тодор Неделчев - Недьо Димитър Стаматов - Мастара
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5