Начало | Видео | Горещата тема за Борислав Манджуков бе коментирана и от Бойко Борисов (ВИДЕО + СНИМКИ)

Горещата тема за Борислав Манджуков бе коментирана и от Бойко Борисов (ВИДЕО + СНИМКИ)

Видео 0 Прочетено: 438
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Горещата тема за Борислав Манджуков бе коментирана и от Бойко Борисов (ВИДЕО + СНИМКИ)

Бойко Борисов даде интервю по случая с Борислав Манджуков


Бившият премиер Бойко Борисов коментира горещата тема от днес за Борислав Манджуков, давайки интервю за агенция „Пик“. В него той дава своето мнение преди всичко като бивш главен секретар на МВР. Борисов е категоричен, че няма да напада ръководството на МВР, тъй като много добре е запознат как стоят нещата в „кухнята“. Ако започне да се раздухва скандалния случай в медиите, ръководството ще предприеме действия, притискайки разследващите криминалисти.


Борислав Манджуков-Бойко Борисов

Бойко Борисов даде интервю по случая с Борислав Манджуков, на снимка на местопрестъплението горе вляво


По този начин няма как да протича нормално работата и специалистите могат да сгрешат, изтъква Бойко Борисов за случая Борислав Манджуков.


Журналистът Ивайло Крачунов припомня, че Манджуков е задържан за контрабанда на цигари, докато шеф на МВР бе Цветан Цветанов. Тогава е спипам и митничарят Фози, за който от Фактор.бг припомнят, че е смятан за един от приближените на Мая Манолова. Така е имало вероятност да не се стигне до разстрела на Борислав Манджуков, ако той беше пратен в затвора по онова време. Бойко Борисов обаче не отговаря на този въпрос, оставяйки на всички да си отговорят, както по-горе вече написахме. Той единствено даде пълната си подкрепа на криминалистите начело с Иво Спиридонов, като им пожева успех с разплитането на случая.


Борислав Манджуков

Снимка на местопрестъплението, Булфото
The post Горещата тема за Борислав Манджуков бе коментирана и от Бойко Борисов (ВИДЕО + СНИМКИ) appeared first on Разкрития.ком.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5