Начало | Видео | Петко Савов бил на преглед при психиатър дни преди трагедията (Видео)

Петко Савов бил на преглед при психиатър дни преди трагедията (Видео)

Видео 0 Прочетено: 372
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Петко Савов бил на преглед при психиатър дни преди трагедията (Видео)

Петко Савов е освидетелстван като психично болен, твърдят негови съграждани, учениците го дразнели, хвърляли камъни по терасата му


Петко Савов е бил на преглед при психиатър буквално дни преди трагедията. Жена от Лясковец разказва, че е засякла мъжа, който рано тази сутрин уби полицай и рани други трима, в поликлиниката на 20 февруари. Петко Савов е бил на преглед при психиатър, а според съгражданите му, той наистина е психично болен.


Психично болният Петко Савов уби полицай

Психично болният Петко Савов уби полицай


Жената разказа още, че е видяла какво се случва от терасата на собствения си дом, която гледам точно към дома на убиеца. Лясковчанката разказва, че уж всичко било наред, Петко Савов разговарял с четиримата полицаи, дошли на мястото и си подавали нещо през терасата на дома му. В един момент обаче мъжът започнал да стреля, предават от ПИК. Свидетелката споделя още, че шумът, който децата от училището вдигали, не било единственото нещо, което дразнело превъртелия мъж.


Изглежда и самите ученици са се забавлявали с избухливия му нрав, тъй като често хвърляли камъни по терасата му, за да го вбесят. Всичко това докарало до ръба Петко Савов и той започнал да изпраща заплашителни писма до директора на училището, който пък уведомил полицията. От МВР незабавно изпратили свои хора там, но Петко Савов се барикадирал в дома си и открил стрелба по униформените.
ПИК ТВ! Драмата в Лясковец by iapikbgThe post Петко Савов бил на преглед при психиатър дни преди трагедията (Видео) appeared first on Разкрития.ком.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5