Начало | Видео | Убиецът от „Соло“ с ново послание! (ВИДЕО)

Убиецът от „Соло“ с ново послание! (ВИДЕО)

Видео 0 Прочетено: 259
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Убиецът от „Соло“ с ново послание! (ВИДЕО)

Вижте какво заяви той


Илиян Тодоров, който полицията издирва в момента като главен заподозрян за убийството пред клуб „Соло“, взриви обществото с ново видеопослание. Той качи два нови клипа в своя профил в You Tube. Под двата клипа той е оставил коментар.


Илиян пише, че на едното видео се виждат кадри от боя пред заведението и как той се качва в такси, а саморазправата продължава и след неговото оттегляне. Тодоров подчертава, че на нито един от записите не се вижда, че той вади нож и го използва. Под второто видео той е оставил коментар, че не е възможно Сирет да е видяла, че той е извадил нож и го е използвал при положение, че в този момент тя е била прегърната с Мария и в гръб към него, пише „Блиц“.


Малко след като Тодоров изчезна, майка му заяви пред медиите, че вярва в невинността на сина си и, че според нея той е избягал, тъй като знае, че е невинен.


видео

Убиецът „Соло“ с ново послание


Делото „Соло“ бе гледано от съдия Румена Чаналова. Бащата на единия от убитите пред нощното заведение младежи заяви, че разполага с доказателства, че тя е нарушила закона и е готов да запознае магистратите с тях.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5