Начало | Видео | Бащата на Стефка Маджарова:

Бащата на Стефка Маджарова:

Видео 3 Прочетено: 333
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Пред репортери в съдебната зала бащата на жестоко убитата абитуриентка от село Йоаким Груево - Стефка Маджарова, заяви че иска бавна и мъчителна смърт за убиеца й, който категорично отказа да признае вината си.

22-годишният Владимир Костадинов заяви, че докато са били на любовна среща, момичето се е подхлъзнало на камък заради дъждовното време и е паднало в канала. Тъй като Стефка не можела да плува, течението я отнесло. Владимир от своя страна се опитал да я спаси, но не успял. Затова се прибрал и си легнал без да каже на никого за инцидента.

Припомняме, че по тялото на 18-годишната Стефка Маджарова са открити следи от насилие. Предполага се, че двамата с Владимир са се скарали и са се били в автомобила на баща й, който убиецът шофирал. След това момичето било бутнато и се удавило.

Преди "любовната" среща край канала в Йоаким Груево, Стефка била следена от Владимир дълго време, тъй като решила да сложи край на няколкогодишната им връзка. Той я преследвал дори на срещите й с други момчета като изключвал фаровете на автомобила, за да не го видят. Звънял й постоянно. Във Facebook - профила му ясно личи манията му по мъртвата му бивша приятелка. Малко преди Коледа миналата година, той е написал като статус заплаха, вероятно към Стефи. Изречението гласи: "Весели празници на всички, а колкото до теб - те ще ти бъдат последни!". Пред съда той заяви, че съжалява, не е искал да се случи така и не е виновен, тъй като случилото се е било инцидент.

Какво има във Facebook - профила на Костадинов, който вече е изтрит, можете да видите тук.

Владимир Костадинов Йоаким Груево Николай Маджаров Стефка Маджарова
avatar
Мартин 2013-07-24 11:45:32
Горкото дете, почивай в мир.

Дано родителите и намерят сили и да продължът живота. А този човешки екскремент дано го разфасоват в затвора. Като му видях снимки ще бъде разменна монета в затвора и добре ще си отживее като нечия булка о това няма да върне едно прекрасно дете.
avatar
2013-07-23 17:23:00
ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА НА УБИЕЦА ВЛАДИМИР КОСТАДИНОВ! СМЪРТ ЗА СМЪРТ
avatar
Мема 2013-07-23 13:28:21
ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА НА УБИЕЦА ВЛАДИМИР КОСТАДИНОВ! ДА МУ ИЗГНИЯТ КОКАЛИТЕ В ЗАТВОРА! БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ! ОТНЕ ЖИВОТА НА ЕДНО ПРЕКРАСНО МЛАДО МОМИЧЕ, НА НИКОГО ЛОШО НЕ СТОРИЛА! С КАКВО ЗАСЛУЖИ ТЯ ТАКАВА СЪДБА?! ОТНЕ ЖИВОТЪТ И БЕЗ ОКОТО ДА МУ МИГНЕ! В ПО-ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ, КАТО ИНДИЯ, КИТАЙ, ЩАТИТЕ, НЕ ПОДКРЕПИХА МОРАТОРИУМА ЗА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ! ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ, ПРИ ТАКИВА ТЕЖКИ СЛУЧАИ, ПРИ КОИТО УМИШЛЕНО Е ОТНЕТ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ, НЯМА СМЪРТНА ПРИСЪДА?! СМЪРТ ЗА СМЪРТ!
общо: 3 | показване: 1 - 3
Captcha

Оценка на новината

5