Начало | Видео | Съдят приятелката на Стоян Стоянов – Златния за сводничество (ВИДЕО)

Съдят приятелката на Стоян Стоянов – Златния за сводничество (ВИДЕО)

Видео 0 Прочетено: 1110
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Съдят приятелката на Стоян Стоянов – Златния за сводничество (ВИДЕО)

Три жени, сред които и приятелката на небезизвестния Стоян Стоянов – Златния – Вера Дзънгова, застават пред съда за организиране и участие в престъпна група, набирала жени за развратни действия. Трите са задържани на 18 април 2013 година при акция на ГДБОП под наблюдението на Специализирана прокуратура.

Дзънгова е обвинена за тартор на групата, а останалите две – Галена Георгиева и Теодора Янкова като нейни съучастнички. Според доказателствата на обвинението, трите действали от лятото на 2012 година, набирайки жени за скъпоплатени проститутки. Цените варирали между 600 и 1 200 лева за час.

Групата не разполагала със свой терен и момичетата работели доброволно в различни заведения и хотели из цялата страна.

Според събраните доказателства, Дзънгова взимала 30% от спечеленото. Срещу нея е повдигнато и обвинение за притежание на наркотични вещества. Другите две жени са с наложена мярка „парична гаранция“.

63-годишният Стоян Стоянов – Златния беше задържан през септември 2011 година за склоняване на малолетни и непълнолетни момичета към проституция. Според напотвърдени данни, той и интимната му приятелка – Вера Дзънгова, канели красиви момичета, с които се запознавали по заведенията, на гости, след което ги склонявали към развратни действия под въздействието на наркотици и алкохол.

В медиите от 2011 година се върти видеоклип, показващ как Златния упражнява сексуално насилие над момиче в нощно заведение. Можете да го видите тук.
Вера Дзънгова Видео разврат Стоян Стоянов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5