Начало | Бюлетини | Мъж изчезна безследно след предсмъртно писмо във Фейсбук

Мъж изчезна безследно след предсмъртно писмо във Фейсбук

Бюлетини 2 Прочетено: 2556 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Мъж изчезна безследно след предсмъртно писмо във Фейсбук
27-годишен младеж от Казанлък е в неизвестност от неделя по обед. Станислав Гърчев е видян за последно около 12,30 по обед в Казанлък с личния си автомобил черен "Фолксваген Голф 4"  номер СТ 3263 ВА.

Час по-късно от мобилния си телефон е пуснал във Фейсбук - профила си прощално писмо. В краткото си писмо Станислав се сбогува и с родители си, като ги моли за прошка. Твърди, че напуска този живот, защото не е достоен за него .От тогава Станислав в неизвестност, обявен е за общодържавно издирване.

Приятели, познати и колеги го търсят без резултат повече от денонощие. Умоляват се всички, които имат някаква информация за младежа или са забелязали автомобила му, да сигнализират на телефон 112. За последно в петък Станислав е бил на работа в местна фирма за мебели. Вечерта е бил и на тренировка по тай-бо. Станислав Гърчев е учил в университет в Бургас, а през последните месеци е минал няколко изпита за полицай.

Колата си, изчезналият мъж е закупил преди не повече от 5 месеца, споделиха негови приятели. Тренирал е в клуб по бойни изкуства в града. В социалната мрежа 27 годишният мъж има над 300 приятели, а под последното му  - предсмъртно съобщение, коментарите са над 100. Приятелите на Станислав го призовават да не прави глупости и се надяват това да е само лоша шега. Всички негови познати са шокирани от новината и правят всичко по силите си за да го намерят
изчезнал Казанлък мъж фейсбук
avatar
Стоян Войвода 2013-05-08 20:38:06
В голяма грешка си, това е вид предсмъртно писмо.
avatar
gery83 2013-01-22 21:26:00
когато някой наистина иска и е способен да извърши самоубийство, то същият този не уведомява никого, камо ли пък да го изтипоса във ФБ...
общо: 2 | показване: 1 - 2
Captcha

Оценка на новината

5