Начало | Бюлетини | Благотворителен турнир по карате за деца организира СФСМВР

Благотворителен турнир по карате за деца организира СФСМВР

Бюлетини 0 Прочетено: 2347 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Благотворителен турнир по карате за деца организира СФСМВР
[caption id="attachment_3212" align="alignleft" width="204"]Трети международен благотворителен детско-юношески турнир по карате Трети международен благотворителен детско-юношески турнир по карате[/caption]

На 8 декември 2012г. /събота/ ще се проведе международен благотворителен турнир по карате киокошин, организиран от Синдикална федерация на служителите в МВР /СФСМВР/. Той е поредната инициатива от целогодишната кампания на Федерацията - „С обич за децата в памет на бащите герои”, която има за цел да се наберат средства за децата на загиналите или пострадалите по време на изпълнението на служебните си ангажименти служители в МВР.

Международния благотворителен турнир ще се проведе в тренировъчната зала на „Арена Армеец София” във времето от 9.00 до 17.00 часа.
Към настоящия момент, освен отбори от цялата страна, своето участие са потвърдили и детски отбори от Англия, Израел, Русия, Сърбия и Швейцария.

От СФСМВР напомнят, че броят на служителите в МВР, които са пострадали или загинали при или по повод изпълнение на служебните им задължения в резултат на неправомерни действия на граждани за периода 2007 – 2011г. е 449, като 77 от тях са с причинени средни телесни повреди, а трима са загинали.

За СФСМВР

Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) е най-голямата синдикална организация в МВР.
Нейни членове са полицаи, пожарникари, спасители, преподаватели в Академията на МВР и лица работещи по трудово правоотношение. В момента в СФСМВР членуват над 7 000 служители на МВР и Федерацията официално представлява приблизително 15% от общия брой на заети лица във всички направления на дейност на МВР.

Основна цел на СФСМВР е отстояването и защитата на основните социално-икономически и професионални права на членовете си в сферата на заетостта, трудовите и служебни отношения и професионалната реализация, социалното и здравно осигуряване, безопасните условия на труд, осигуряването на високо жизнено равнище и най-вече отстояване правото на своите членове на достойни условия на труд и достоен живот.
СФСМВР се обявява решително срещу дефицита на социален диалог, корупцията и незаинтересоваността от състоянието на системата за вътрешна сигурност в страната.
СФСМВР е основана през февруари 2009 година, непосредствено след спонтанните полицейски протести от края на 2008 година.
карате МВР СФСМВР турнир
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5